Post tagged with ‘Port Ciutadella’

Consells per a viatjar, Escapa't!, Especials

Cinc coses que no et pots perdre de Menorca

Fes de la teva escapada una visita completa
By , on 31 de maig de 2010

La blanquíssima vila de Binibeca

No és pas el primer cop que us parlem de l’illa de Menorca, però avui ho farem des d’un punt de vista diferent. De fet, ho faré en primera persona, prenent com a referència l’estada que vaig gaudir ja fa un parell d’anys. Dos dades fonamentals: feia núvol i va ser només un cap de setmana. Això vol dir que us parlaré de què es pot fer a Menorca en tan sols un parell de dies i sense necessitat d’anar a la platja. Per si teniu tan mala sort com jo o per si us hi deixeu caure per poc temps. Això si, potser us calgui un cotxe. La majoria de vaixells que surten del port barceloní ofereixen el transport de vehicles; també en podeu llogar un a l’illa.

Binibeca. M’encanta aquest petit poble. De fet, en tinc una fotografia a l’habitació. Com Menorca és una destinació bàsicament estiuenca, quan jo hi vaig anar en ple mes d’abril aquesta vila era un acollidor indret gairebé desert. Casetes blanques, carrerons estrets i irregulars… Tot plegat magníficament conservat, de tal manera que fins l’últim racó conviu amb harmonia amb la resta de l’entorn. Se situa a primera línea de mar, a uns 5km de Sant Lluís i a uns 8km de Maó. Si ho desitgeu, podeu llogar-hi un apartament o allotjar-vos en un hotel.

Ciutadella i el seu port natural. Amb un nucli històric tradicional i presidit per la catedral, en destaca el seu port. Una mena de riera que s’endinsa a la vila i fins on hi arriben i atraquen els vaixells. Molt a prop, a la carretera que connecta amb Maó, hi trobem la Naveta des tudons, una de les diverses restes arqueològiques de l’illa.

Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio