Post tagged with ‘restaurantes en Marrakech’

Països

Viatjar al Marroc, un xoc cultural

Un destí de 3 “B”: bo, bonic i barat
By , on 28 de gener de 2010
Fez

Fez

Un dels destins menys coneguts a l’hora de planejar un viatge és el Marroc, però tot i no ser un país freqüentat pels turistes occidentals és molt recomanable fer una incrusió a les seves meravelloses terres i ciutats que sense cap dubte no us deixaran indiferents. El Marroc és un indret desconegut per a molts de nosaltres i per aquesta raó és una bona opció per conèixer les seves costums i creences i acostar-nos a la cultura marroquina.

A continuació us proposo una ruta, que naturalment podreu canviar segons les vostres necessitats o segons l’oferta de la vostra agència de viatges. Tot i així us deixo unes recomanacions i llocs per visitar, però penseu que el Marroc és un país molt gran i ric en art i cultura i segurament trobareu moltes alternatives al vostre viatge.

El primer lloc que us proposo és Tànger, on podreu visitar la mesquita de Mohamed V i la Catedral Espanyola. Segons l’itinerari previst la pròxima parada és Rabat on podreu gaudir del minaret conegut com Torre Hasan. També podeu visitar el mausoleu de Mohammed V i la famosa Tour Hassan, així com la Kasbah.
Continue reading »

Comments (0)
General, Turisme i menjar

Marrakech, un lloc de bon menjar

By , on 17 de abril de 2008

Marrakech. Només pronunciar-lo ja sona a exòtic. T’endinses en ella i saps que res tornarà a ser igual. Cada escena que visquis aquí es gravarà entre els millors fulls d’aquest quadern d’apunts imaginari de tot viatjer. Qui sinó Marrakech pot presumir de ser una de les capitals més prestigioses de l’antic imperi marroquí?

Viatjar a Marrakech és sinònim d’endinsar-se en un món de carrers màgics, d’impressionants mercats, impregnat de la música més captivadora. Un món de personatges trets d’una novel·la: artistes, encantadors de serps, músics, mal·labaristes… I, enmid ‘aquest marc d’aventura i misteri, un món d’intensos calors, olors i sabors inovlidables: la gastronomia de Marrakech. Vols tastar-la?

És impersonable traslladar-se a Marrakech i no dedicar un temps important assegut a taula i gaudint dels menjars elaborats a base d’espècies i altres sabors intensos. La varietat de plats i ingrediants és molt àmplia i, el més important, assequible per a totes les butxaques.

El rei indiscutible és el cous cous, conegut internacionalment. Aquí, tanmateix, el provaràs en tot el seu esplendor. Res a veure amb les versions que podem trobar a Catalunya. Es tracta d’un plat elaborat amb pasta de sèmola i farina de blat de moro, presentada en un bol de fang en el fons del qual hi ha les verdures condimentades amb espècies. El més demanat: el cous-cous Saykout.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2017, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio