Post tagged with ‘Rivera Maya’

Illes i costa

Viatja a la Riviera Maya

Pots contractar paquets de viatge que inclouen avió, hotel i trasllars
By , on 25 de octubre de 2011

Segur que en més d’una ocasió hauràs vist a la televisió o a alguna revista una imatge de les paradisíaques platges del Carib. Sorra blanca i fina, aigua cristal·lina o palmeres que creixen pràcticament dins el mar són només alguns trets característics d’aquestes platges. La Riviera Maya, al Carib Mexicà, és un dels destins turístics més famosos de la zona i és que les seves instal·lacions hoteleres no tenen igual. Avui dia pots contractar paquets de viatge que inclouen l’avió, l’hotel i el trasllat i deixar-te portar pel paradís sense haver de preocupar-te de res. Fantàstic si el que busques és l’evasió dels problemes i mal de caps del dia a dia!

Riviera Maya

Als viatges a Riviera Maya podràs conèixer platges com la del Carmen o el Secreto, l’illa de Conzumel, visitar monuments i runes importantíssimes per la història de Mèxic i per descomptat gaudir de la gastronomia nadiua amb les papadulces, la cochinita pibil i una gran varietat de cremes de peix i marisc.

A causa de la durada del trasllat en avió és recomanable organitzar un viatge d’uns 9 dies de durada, tot i això els preus poden variar considerablement depenen de l’hotel i la zona a la que ens vulguem allotjar. Així, podem trobar paquets de viatge per 750 euros i paquets de quasi 2000, unes xifres que obrin un ampli ventall de possibilitats. Aquesta diferència de xifres permet viatjar a famílies i grups de totes les economies, el que sens dubte és una gran noticia.

Continue reading »

Comments (0)
Illes i costa

Rivera Maya és un viatge inoblidable

Meravelloses platges i importants ruïnes maies són alguns dels seus grans atractius
By , on 28 de juny de 2011

Arriba el bon temps i no només comencen les vacances, sinó que és el moment preferit per les parelles i futurs matrimonis per compartir amb els seus familiars i amics un dia tan especial com és la celebració de la seva boda. I si és important aquella data ho és tant o més, els desitjats viatges de noces. Per dir-vos la veritat per a moltes parelles, aquest premi en forma de dies de descans és la veritable raó per fer el pas de casar-se. Tot i que cada vegada les ofertes són més variades, els viatges a Riviera Maya poden qualificar-se com els principals destins més estimats pels recent casats.

La Platja del Carme és un paradís per als amants del submarinisme

Aquesta zona turística de Mèxic és un paradís modern per a tots els gustos. Amb Cancún formen les dues joies turístiques del país centreamericà. Està situat al extrem oriental de l’estat mexicà i té el Mar Carib com un veritable regal pels turistes. Pertany al estat de Quintana Roo i es podria nomenar alguns dels seus punts d’interès més interessants com Platja del Carmen, Xcaret, Xel·la o Tulúm, sense oblidar la veïna Illa Dones.

El Carib es mostra de forma excepcional en aquesta zona amb les seves millors virtuts: aigües cristal·lines i sorra blanquíssima de dimensions semblant a la farina. La temperatura és càlida gairebé tot l’any i un dels millors punts del món per poder practicar activitats aquàtiques com esports com el surf o el windsurf, però per sobre de tot, per fer Snorkeling i submarinisme, ja que n’hi ha bancs de peixos. Un dels llocs ideals és Platja del Carme, on a més de les seves paradisíaques platges es pot tenir una mica de diversió i d’oci a la quinta avinguda, veritable cor neuràlgic d’aquesta antiga població de pescadors. I què dir de la Illa Dones, situada a 8 kilòmetres de Cancún, que està entre el llistat de llocs con millor es fa el submarinisme i l’snorkeling.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio