Post tagged with ‘Rusia’

Illes i costa

Coneix el Nord d’Europa pel mar

Copenhage ofereix al visitant importants institucions culturals avantguardistes
By , on 30 de setembre de 2011

Reconec que no sóc dels típics seguidors de l’estiu i de la calor exigent de la nostra terra. Quan octubre arriba jo començo a sentir-me més alleugerit i més còmode. A més, com que les meves vacances comencen en aquest mes d’octubre porto mirant diferents possibilitats per marxar de casa uns dies i visitar llocs que fins ara no conec. I m’he trobat amb Cruceros Costa i amb un creuer en concret que m’ha fet il·lusionar-me i molt amb el proper viatge.

La predilecció danesa pel art avantguardista és evident

Es tracta d’un creuer que em permet conèixer una part d’Europa molt allunyada de la nostra, la Mediterrània i que a més estem en el moment perfecte per viatjar, ja que encara no han començat el fred sever i, per altra banda, la gran arribada dels turistes ja s’ha acabat. Estic parlant de l’Europa del nord i el creuer que us avançava té el nom de Creuer Suècia, Estonia, Rusia i Alemanya I. És un viatge de 8 dies dins del Costa Fortuna de la naviera Costa Cruceros, un vaixell de gran confort i amb jacuzzis, piscines, bany turc i fins i tot gimnàs.

Pel que fa al itinerari és dels que no permeten l’avorriment en cap moment. Amb sortida i desembarcament a la capital danesa, Copenhage, es visitarà les ciutats d’Estocolm, Tallin, San Petersburg i Warnemünde. Recopilem: són cinc ciutats de cinc països diferents. Per tant, un viatge d’allò més complet. El port de Warnemünde era per mi desconeguda, però mirant per internet he descobert que dona pas a la capital alemanya, Berlin.
Continue reading »

Comments (0)
Consells per a viatjar, General, Turisme i menjar, viatges

Menjar a Rússia, el reflex d’un país

By , on 12 de març de 2008

Digue’m què menjes i et diré d’on ets. La gastronomia d’un país és capaç de definir-ho tant com ho podrien fer els seus monuments o art. De fet, els plats i els costums a la taula d’una zona concreta del món estaran molt influenciats per factors tan concrets com la manera de ser i comportar-se de la seva gent, la història que hagin viscut, el lloc on estan, les condicions climàtiques, etc,.

Per això, cada cop que a Viatjar.cat fem una ruta gastronòmica no només estarem parlant de menjar, sinó de molt més… En aquesta ocasió li toca el torn a un país la gastronomia del qual és bastant desconecuda pels que som de paîsos mediterranis. Ens endinsem, com qui no vol la cosa, a qualsevol llar de Rússia. Així és la taula d’un rus, plat a plat.

Una cosa de vital importància és la denominació de l’esmorzar, el zavtrak. Si viatjes a Rússia et soprendrà comprobar la seva magnitud. Els russos mengen tant durant les primeres hores del dia per una qüestió del clima. Res millor per a fer front al fred com omplir bé l’estómac. Aquest primer àpat acostuma a estar composat de salsitxes, ou, pà, mantega, formatge, llet o cafè. Una cosa peculiar que podem probar si anem a Rússia és la famosa ‘papilla’ de sémola acompanyada de iogur i kasha (gra tostat de blat de moro).
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2017, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio