Post tagged with ‘sant valentí’

Escapa't!

La meitat dels espanyols tria fer una escapada de San Valentí dins de les fronteres

Madrid, Barcelona, Palma i Sevilla són les preferides
By , on 9 de febrer de 2015

Els espanyols prefereixen organitzar una escapada de Sant Valentí dins del territori, segons ha destacat un estudi de l’agència de viatges eDreams. Les ciutats capdavanteres en atreure a enamorats que busquen fer una escapada romàntica són Madrid i Barcelona, però en completen el rànquing altres ciutats com Sevilla i Palma de Mallorca; acaparant el 50% de les reserves.

Les dos ciutats que més enamorats acolliran aquest Sant Valentí seran Madrid i Barcelona, que es situen al capdavant de la classificació realitzada per l’agència de viatges. Sevilla i Palma de Mallorca es col•loquen en cinquena i sisena posició. Tot i les bones dades per al turisme nacional, les destinacions internacionals també tenen el seu públic d’enamorats. Ciutats com París i Roma es situen en la quarta i cinquena posició de les més demandades, mentre que la ciutat portuguesa de Lisboa, Amsterdam i Frankfurt tanquen la taula.

En la mateixa línea, Espanya també es una destinació amb molta empenta per als estrangers que volen gaudir dels dies més romàntics de l’any en un viatge amb la parella. Les xifres de eDreams mostren que sis de cada deu ciutats preferides per als estrangers per passar Sant Valentí són espanyoles; en concret, es tracta de Barcelona, Madrid, Palma de Mallorca i Sevilla però també de Gran Canària i Bilbao. Continue reading »

Comments (0)
Consells per a viatjar, Escapa't!

Caps de setmana romàntics

Un perill per la parella
By , on 14 de febrer de 2010
Com és el teu Sant Valentí?

Com és el teu Sant Valentí?

Sant Valentí... per a totes aquelles parelles que ho desitgin aquest es pot convertir en el dia final de la seva relació. Sí, heu llegit bé, Sant Valentí, tot i que és el presumpte dia de l’amor pot convertir-se en el dia de les crisis amoroses. La majoria de les parelles acostumen a regalar-se cosetes… bombons, coixins, pastissos, magdalenes… amb forma de cor, diplomes a “millor xicot/a” (si us plau que deixin de fabricar-los) i una llarga llista de moments “amor-caspa”, però bé, hi ha d’haver de tot en aquest món. Altres parelles opten per passar caps de setmana romàntics, un equivocació, perquè al conviure part de la màgia s’esfuma. Tot i així, com que estic per a servir, us proposo alguns llocs on poder viure la vostra relació.

Un clàssic és París, la ciutat de l’amor. Tots els enamorats somien en visitar-ho. És com una mena de peregrinació de la fe a Santiago de Compostela o a la Meca, però aquest cas en un vol a baix cost i amb l’amor per bandera. París serà el teló de fons de la vostre amor, es convertirà en el còmplice dels petons que us propineu cada 5 passos i de les discussions.

Vull anar a la Torre Eiffel-
 Doncs jo ja hi he anat i no t’acompanyo-
 Ah, si? Amb qui has estat tu aquí?
 Jo? No, jo… un cop… fa mil anys… amb ma mare…

Per sort, algú es va inventar les reconciliacions, sense cap mena de dubte la millor part d’una relació.

Un dels altres destins pels enamorats és Venècia, una altra mena de visita obligada, tot plegat per passejar amb góndola. Sempre m’he preguntat quin tipus d’intimitat es pot tenir en una barqueta amb un paio que et porta cap a “cap part”, però bé, coses de l’amor, que és cec. Em sembla que és com trobar romàntic anar amb taxi pel centre de París. Jo no ho veig massa, però què hi farem!
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio