Post tagged with ‘Sightjogging’

Consells per a viatjar, Especials

Coneix Roma més ràpid que ningú

Tot el que no et pots perdre de la capital italiana, a ritme de footing
By , on 20 de juny de 2010

Una forma diferent de conèixer Roma

En plena eufòria low cost, les destinacions europees més tradicionals han quedat en un segon pla. Sovint per culpa del turisme de masses, que fa que el visitar-les perdí l’encant i esdevingui una ruta organitzada per veure gentades i pedres que, entre tanta camera i motxilla, perden l’encant. Això és el que passa a algunes ciutats italianes, com Venècia o Roma. Tant és així que a la capital d’aquest país ja porten uns anyets treballant en alternatives. Una de les més famoses és el sightjogging, que ofereix resposta a un bon grapat de necessitats i demandes en un sol servei.

Què permet el sightjogging? Doncs visitar Roma esquivant les multituds, no perdre’s un sol detall, comptar amb l’experiència d’un guia especialitzat i, a més, fer exercici en plena operació biquini. No es pot demanar gaire més. En poc temps s’ha convertit en la pràctica preferida d’executius que disposen de molt poc temps per gaudir de les ciutats on s’estan. D’aquesta manera, fan dels seus viatges a Roma una experiència molt més productiva. Poden participar en el congrés, fira o reunió de torn i aprofitar el poc temps lliure de què disposen per veure una mica la ciutat.

Com ho fan? Molt senzill: fent fúting. A primera hora del matí els primers turistes- esportistes, guiats per un especialista, fan una ruta per alguns dels indrets turístics més importants de la ciutat. A aquelles hores no hi ha turistes per tot arreu, amb la qual cosa moure’s és fàcil, ràpid i còmode. Malgrat que sembli impossible, el guia és tan especialista en esport com en la ciutat, i és perfectament capaç de parlar mentre corre i ensenya als visitants el més maco de Roma. Això si, potser no ho fa al mateix ritme que un guia convencional.

Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio