Post tagged with ‘Stuttgart’

Actualitat del viatjer, Ciutats

Stuttgart, visita després de veure el Barça

A l'alçada de les grans d'Europa
By , on 1 de març de 2010

Palacio Nuevo de Stuttgart

Fa uns dies sentíem a parlar a la televisió d’Stuttgart amb motiu del partit de Lliga de Campions que el Barça va jugar a la ciutat alemanya. Però, al marge de l’eliminatòria que els de Guardiola van deixar encaminat per a resoldre al Camp Nou, què més en sabem de la ciutat? Probablement res.

Com succeeix a altres països, les ciutats principals com Munich o Berlín fan que altres, també grans però menys populars, com és el cas d’Stuttgart, tinguin un cartell de ‘segona’ que potser no es mereixen. La veritat és que si visiteu Stuttgart podreu comprovar com disposa de tot el que necessita una ciutat turística europea. Som-hi?

Hi ha llocs d’interès de tot tipus que us volem explicar. Per exemple, la Torre de Televisió o Fernsehturm, la primera d’aquest tipus que es va fer a tot el món, a meitats del segle XX, amb 217 metres d’alçada, quasi res… No cal dir que es pot veure des de molts punts de la ciutat i que, per si fos poc, podeu visitar-la i, a 150m. d’alçada, sortir a un mirador on veureu una perfecta vista de tota la ciutat.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio