Post tagged with ‘submarinisme catalunya’

Illes i costa

Submarinisme a les Illes Medes, una experiència quasi divina

Parc Natural protegit des del 1990 concentra centenars d’espècies
By , on 17 de agost de 2010

Un lloc perfecte per al submarinisme

Fa poc us vaig parlar de la quantitat d’activitats que es podien fer a Torroella de Montgrí i a l’Estartit, però em vaig reservar un esport per tractar-lo en solitari, us asseguro que l’honor és ben merescut. Estic parlant de fer submarinisme a les Illes Medes.

Aquestes illes són el parc natural marí més gran de Catalunya i un dels més importants de tot el Mediterrani des de 1990, quan la Generalitat se n’adonà de la riquesa de la zona i decidí protegir-la. La protecció ha provocat que a les illes s’hi hagin establert una gran quantitat d’espècies, tant a l’exterior com al fons submarí, que viuen alienes al món i sense patir les accions humanes.

És precisament per aquesta naturalesa quasi verge que bussejar per les seves aigües és impressionant. A més, el fons marí de les illes Medes té diferents profunditats, essent algunes inferiors als 10 metres i d’altres coves submarines per sota dels 20. Això permet que submarinistes de tots els nivells trobin a les illes el seu refugi, el millor espai per practicar l’esport i aprendre encara més. A les zones poc profundes podrem trobar una densa capa d’algues ben il·luminades i centenars d’espècies diferents d’organismes; els peixos, acostumats a viure tranquils i a prop dels bussejadors no tindran por d’acostar-se. Saben que estan segurs.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio