Post tagged with ‘tokyo’

Ciutats

Tokio acollirà els Jocs Olímpics de 2020

La capital japonesa és l'aposta més segura en infraestructures, capacitat hotelera, transport i viabilitat econòmica.
By , on 16 de setembre de 2013

tokyo

Els Jocs Olímpics de 2020 es celebraran finalment a Tokio. La capital japonesa va ser l’escollida a la sessió del Comitè Olímpic Internacional celebrada a Buenos Aires el passat 7 de setembre. En primer lloc, la proposta de Madrid va quedar eliminada i la d’Istanbul també. Així doncs, la ciutat japonesa acollirà un dels esdeveniments esportius més importants a nivell internacional. Però no és la primera vegada que ho fa, perquè ja va acollir les Olimpíades de l’any 1964 i els Jocs d’hivern el 1972 a la ciutat de Sapporo i el 1998 a Nagano. Els Jocs tornen a Àsia després de Pekín 2008.

Tot i el fracàs de la candidatura de Madrid, què suposarà celebrar uns Jocs Olímpics a Tokio? En primer lloc, implica una transformació completa de la ciutat, com sempre passa en tota seu acollidora de les Olimpíades. Ara per ara, encara queda construir el 58% de recintes per acollir les diferents proves (a Madrid només li restava el 20% i a Istanbul el 71%). Però no hi ha preocupació quan encara falten 7 anys perquè se celebri l’esdeveniment. El recinte on es disputaran les competicions és molt concentrat en un mateix espai, hi ha una distància mitja de 8 km entre les diferents seus i la Vil·la Olímpica.

Una de les qüestions claus de tota ciutat olímpica és els mitjans de transport. Tokio ja tenia una posició privilegiada en aquest aspecte perquè poc ha d’invertir més, no com la resta de ciutats candidates. Els seus aeroports són molt propers a les seus de les competicions i tenen grans capacitats per rebre un gran públic. A més a més, a la majoria de seus s’hi podrà accedir mitjançant transport públic. Ara bé, al ser un esdeveniment internacional, també cal mirar la capacitat hotelera, per poder acollir tots els turistes durant l’estiu de 2020. En aquest aspecte, front Madrid i Istanbul, Tokio és la ciutat millor preparada, amb més llits, hotels i habitacions. Ara bé, també els preus són molt més alts.
Continue reading »

Comentaris tancats a Tokio acollirà els Jocs Olímpics de 2020

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio