Post tagged with ‘Toledo’

Ciutats

Toledo celebrarà la Festa Jueva de les Llums del 7 al 15 de desembre

La Hanuká il·luminarà els carrers de Toledo
By , on 11 de desembre de 2015

toledo

L’Ajuntament de Toledo celebrarà, del 7 al 15 de desembre, la Festa Jueva de les Llums, el Hanuka, per potenciar turísticament el llegat sefardí de la ciutat i donar-ho a conèixer entre els toledans. Tanmateix, l’Ajuntament espera potenciar la imatge de Toledo com una ciutat d’interès turístic nacional i atreure a un bon nombre de visitants amb aquesta celebració de llums i sons.

La celebració començarà amb l’encès de lluminàries referents a la cultura jueva per al barri de la Jueria, que abasta de l’església de Sant Joan dels Reis fins a la sinagoga del Trànsit, segons ha informat l’Ajuntament en un comunicat. La Festa Jueva de les Llums ha arrancat des del dia 7 de desembre i continuarà fins al proper 15 de desembre, tot i que les principals activitats es duran a terme aquest cap de setmana.

El Hanuká és una tradició hebrea “molt alegre” que té en els nens el principal centre d’atenció, per la qual cosa una altra de les activitats serà ‘Escenes de Hanuká’ que tindrà lloc el dissabte, 12 de desembre, i comptarà amb jocs, cercaviles, màgia, música i la lectura de contes infantils en espais del barri jueu. En finalitzar cada activitat, es lliurarà als assistents una vela que amb la qual es conformarà posteriorment en el passeig del ‘Tránsito del Candelabro’ de set braços propi de la cultura hebrea. Continue reading »

Comments (0)
Ciutats

Toledo misteriosa

Oblida't de lo típic i fes la ruta 'subterrània i desconeguda'
By , on 14 de febrer de 2012

La ciutat de Toledo és un punt turístic de la nostra geografia, amb monuments com l’Alcazar, la Catedral de Santa María, el Monestir de San Juan de los Reyes y molts altres llocs d’interès que segur que podràs visitar durant una escapada. Passejar pel seu casc històric és tot un plaer pels sentits i una experiència increïble. Però sempre pots fer un altre tipus de turisme i endinsar-te en aquesta ciutat d’una forma que no sigui l’habitual. Com? Et volem proposar que facis una ruta atípica amb la que coneixeràs aquesta històrica ciutat.

Toledo misteriosa

Toledo misteriosa

Toledo és una ciutat que qualsevol turista amb ganes de conèixer la cultura i la historia d’Espanya no es vol perdre. Pots conèixer la ciutat d’una forma gens habitual a partir d’una ruta que et farà veure aquesta ciutat amb uns altres ulls. La ruta que et presentem s’anomena Toledo Subterrània i desconeguda.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio