Post tagged with ‘transports’

Actualitat del viatjer

Renfe incorporarà un ‘vagó silenciós’ a l’AVE a partir de l’estiu

La companyia presenta nous serveis
By , on 24 de març de 2014

Renfe ha anunciat la creació d’un ‘cotxe silenciós’ als trens AVE, un vagó en el qual no es permetrà l’ús del telèfon mòbil, no tindrà servei de megafonia i presentarà una il•luminació menys intensa que a la resta del comboi. La comercialització dels bitllets per aquest espai o vagó silenciós als trens AVE no tindrà cap cost afegit per als viatgers i els proporcionarà un passatge a una zona tranqui-la on poder descansar.

Segons ha anunciat la companyia ferroviària, aquest nou bitllet tindrà el mateix preu que el de la resta dels vagons que realitzin el recorregut, però l’oferta de passatges en el ‘cotxe silenciós’ serà més restringida que la de la resta de places disponibles al tren. Segons va anunciar el president de Renfe, Julio Gómez-Pomar, està previst que es comenci a comercialitzar entre els propers mesos de juny i juliol.

La incorporació d’aquest nou servei als trens de l’empresa ferroviària respon a les demandes registrades entre els seus passatgers, en especial entre aquells que fan els trajectes per motius laborals i no d’oci. La creació del vagó silenciós acompleix les demandes “d’aquells que a una hora més primerenca, o aquells que pretenen destinar el temps del viatge per descansar o treballar”, segons s’ha puntualitzat durant la roda de premsa on s’ha presentat el nou servei.

Continue reading »

Comments (0)
Consells per a viatjar, Destacats, General, Volar

Superant la por a l’avió

By , on 6 de juny de 2008

Has sentit mail la paraula aviofòbia? Segurament fins i tot l’has viscuda en primera persona. La por a volar és quelcom més comú del que et penses. Segurament moltes de les persones que llegeixen els nostres articles amb esperit aventurer i ànima de viatgers sacrifiquen tots els seus desitjos exclusivament per les dificultats que els suposa pujar a aquest mitjà de transport, encara que molt ho neguin i diguin repetidament: és el més segur del món.

Per què tot el teu sistema nerviós s’activa davant la idea de pujar a un avió i, tanmateix, estàs completament tranquil en un viatge en cotxe a una velocitat elevada? I el que és més important, per què anticipes tant la teva por? La majoria de les persones amb aviofòbia acostumen a obsessionar-se amb aquest tema només conèixer la notícia que han de pujar a un avió.
Continue reading »

Comments (2)

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio