Post tagged with ‘turisme a Holanda’

Consells per a viatjar, Països, viatges

La vida a Holanda

By , on 18 de setembre de 2008

Holanda. Un espai multicolor. Un entorn urbà en el qual es barregen amb total harmonia molts elements que desperten els nostres sentits. Un país on no manquen molins ni tulipans i on el formatge sempre és un menjar deliciosament imprescindible.

Carrers plens de ciclistes, turistes que entren a uns museus que respiren cultura per les quatre bandes, castells que despleguen tot el seu encant atrapant l’ànima enamorada del turista per a sempre. On som? Els nostres peus trepitgen Holanda, un petit gran país que et conquerirà sense cap dubte. Mai ens cansarem de parlar-te de tots els llocs que hi pots visitar però, en aquesta ocasió, volem encomanar-te l’esperit indiscret que caracteritza tot viatger explicant-te curiositats molt interessants.
Continue reading »

Comments (0)
Ciutats, Guies per a viatjar

Diversitat en el districte vermell d’Amsterdam

By , on 18 de gener de 2007

AmsterdamEl districte vermell o també anomenat Barri Vermell d’Amsterdam és un dels més coneguts i sorprenents que existeixen a tot el món. És d’obligada visita per a tots aquells que van a la ciutat, ja que arreplega modernitat, tradició i una important obra arquitectònica.

És el barri central d’Amsterdam i és famós per la seva història, la seva arquitectura, la seva vida cultural i per ser una de les zones més liberalitzades del món en quan a l’actitud envers la prostitució, les drogues i la diversitat sexual.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio