Post tagged with ‘turisme a Mèxic’

Especials

El que no et pots perdre dels viatges a la Riviera Maya

Un paradís subtropical de platges i restes arqueològiques
By , on 12 de març de 2012

La Riviera Maya és el paradís de platges de sorra blanca i clima tropical que ens espera a Mèxic, a la costa nord-est de la península del Yucatán, banyada per les aigües del Mar Carib i amb un llegat històric impressionant. Els  viatges Riviera Maya són, sense dubte, un somni que es pot fer realitat per a molts turistes.

La piràmide esglaonada de Kukulcán, a Chichén Itza

Qualsevol viatge a aquesta zona ha de tenir fixats d’entrada uns quans destins i algunes activitats imprescindibles. És fonamental arribar a les platges, sobre tot a les de les ruïnes de Tulum (on es veuen reflectides les pedres a l’aigua), a Akumal i a Playa Paraiso (molt espectacular per la seva amplitud, la seva fina sorra, les palmeres i el mar de color turquesa).

És també imprescindible anar a Chichén Itza, la gran capital Maya, un lloc màgic on sentirem la força de la terra, els costums i les creences d’aquesta antiga civilització. Al bell mig de la plaça de Chichén Itza trobarem el temple de Kukulcán, una piràmide esglaonada que també és coneguda amb el nom d’“El Castillo”. Aquesta estructura representa la idea que tenien els mayas de l’espai i el cosmos: està formada per nou nivells, un nivell per cadascuna de les capes que existien a l’inframon, i per 365 esglaons, un per cada dia de l’any solar.

Continue reading »

Comments (0)
Països, Turisme solidari

Joventuts per Oaxaca: Mèxic des de dins

By , on 13 de febrer de 2007

oaxaca.jpg

Viatjar.cat inaugura una secció en la qual us mostremuna nova manera de visitar qualsevol lloc del món, coneixent en primera persona la vida dels seus habitants i implicant-se en les seves necessitats més immediates. Per a començar els oferim la possibilitat de viatjar a Mèxic a través del projecte
Juventudes por Oaxaca.

Properament us ensenyarem altres destins on disposaran d’oportunitats per a fer el que hem anomenat turisme solidari. La Fundación Comunitaria Oaxaca et dona la oportunitat de viatjar a la Sierra Notarde l’estat mexicà i viure una experiència altruista i inolvidable. La fundació està preparant un campament per al proper més d’agost que reunirà a 60 joves mexicans i d’altres extranjers arribats d’altres llocs del món que realitzaran diverses tasques humanitàries. Més informació sobre Mèxic.

Convivint durant més d’un mes amb cinc comunitats rurals, els voluntaris promouran l’educació en el temps lliure, la solidaritat i la responsabilitat social a través de la convivència, les activitats de benefici social comunitari i analitzaran la realitat dels poblats. Sense cap dubte, es tracta d’una oportunitat per a tots aquells que vulguin viure un hivern diferent, lluny del turisme convencional.
Continue reading »

Comments (1)

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio