Post tagged with ‘Turisme Formentera’

Ecoturisme, Illes i costa

Formentera, el paradís del submarinisme

L’illa forma part de la Reserva Marina dels Freus d’Eivissa i Formentera, Patrimoni de la Humanitat per la Unesco
By , on 19 de agost de 2010

Ecosistema perfecte per al submarinisme

Benvinguts a l’últim paradís del Mediterrani. Benvinguts a Formentera. Benvinguts a l’oasi del submarinisme. Si l’altre dia parlàvem de la meravella que és bussejar per les Illes Medes no podem deixat de banda Formentera, un paradís ben aprofitat pels bussejadors.

L’illa és el bressol del moviment hippie espanyol, un títol que no rep per casualitat i és que la tranquil·litat i aïllament que es respira a Formentera no és comparable amb cap altre lloc, m’atreviria a dir, del món. És com viatjar en ferry des d’Eivissa al paradís, on el temps es para i els problemes desapareixen. Només nosaltres i la natura. Aquest meravellós context forma part de la Reserva Marina dels Freus d’Eivissa i Formentera, l’únic espai del Mediterrani que trobem a la llista de Bens Patrimoni de la Humanitat de la Unesco, per alguna cosa serà.

La protecció que aquest títol li atorga ha permès mantenir les seves aigües i terres lluny de la devastadora acció humana i que una gran quantitat d’espècies animals i vegetals trobessin en Formentera el seu refugi. Practicar el submarinisme a l’illa té moltes avantatges. La primera és la diversitat de profunditats, que al igual que a les Illes Medes, permet que des dels principiants fins als més experts gaudeixin de l’experiència al màxim. La zona nord, sobretot, té una gran quantitat de nivells i per això és la zona elegida per les escoles i centres de submarinisme per dur a terme les immersions.
Continue reading »

Comments (0)
Consells per a viatjar, Illes i costa, Imatges del món

Formentera, entorn natural únic per al turisme

Un dels racons més desitjats del Mediterrani
By , on 23 de abril de 2009
Vista de la costa de Formentera

Vista de la costa de Formentera

Gairebé totes les illes tenen el seu encant. La suma d’ingredients com la platja, el bon temps i la permanent sensació estiuenca fa que tota illa tingui un gran atractiu per als turistes. En aquesta ocasió us apropem una de les més turístiques illes de la Península Ibèrica, Formentera.

L’illa més petita de les Balears compta amb totes les comoditats que necessita un turista per a gaudir plenament de les seves vanances. La seva forma allargada fa que la illa compti ni més ni menys que amb 82 km. de costa, no cal dir que amb una temperatura d’aigua ideal per a banyar-se i amb platges de bona qualitat.

El turisme a Formentera és una de les seves principals activitats, a la qual cada any acudeixen visitants dels llocs més propers com Catalunya, les pròpies illes Balears, la Comunitat Valenciana i tota la Península Ibèrica, com d’altres països Europeus on el bon temps i les platges no són precisament part del seu dia a dia.

Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio