Post tagged with ‘turisme marbella’

Ciutats, Illes i costa

Marbella al punt de mira

Turísticament parlant és una gran opció
By , on 23 de juny de 2010

Platja a Marbella

Els anys daurats de Marbella sembla que han passat a millor vida. Als anys 90 la nit de Marbella aconseguia acaparar a la “gente guapa” de tot el nostre país. En aquells temps la ciutat era un punt de referència on s’ajuntava el glamour, molts diners i gent amb molt poder. Per desgràcia, l’arribada de cert personatge a l’alcaldia va convertir la ciutat en un punt de trobada pels melancòlics i els anys han fet que la corrupció i les intrigues amoroses de certs personatges del paper couché tinguin més importància que la pròpia ciutat.

Tot i així, la ciutat i la gent de Marbella de tota la vida no en tenen la culpa. I tot i que la ciutat ja no tingui la reputació de fa uns anys, encara és una gran opció per a passar-hi les vacances. Probablement una de les coses que fan que Marbella sigui el que és, és la gent autòctona. L’alegria, la manera de fer i de pensar, fan que fan que passar uns dies a un hotel Marbella sigui una autèntica meravella (i que consti que el joc de paraules no l’he fet conscientment).

Així doncs, us animo a que us desplaceu cap al sud d’Espanya i gaudiu d’uns dies de pau i tranquil·litat. Si el que us interessa és una mica de festa, us puc assegurar que a Marbella la trobareu. Són molt coneguts els locals nocturns on acostumen a posar música electrònica. Una especie d’Eivissa andalusa. Marbella, doncs uneix el mar i la serra, la tradició i la modernitat per tal d’oferir als seus visitants un ampli ventall d’opcions a triar.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio