Post tagged with ‘Turisme Transilvania’

Consells per a viatjar, viatges

Ruta per la Transilvania medieval

De Braşov a Cluj-Napoca, o a la inversa
By , on 24 de juliol de 2010

Sibiu, una vila bordejada per muntanyes

Fa un temps us vam proposar viatjar a Romania per conèixer el Castell de Bran, l’indret on fa segles va viure el sanguinari Vlad Draculea, aquell que va donar naixement a la llegenda del Comte Dràcula. Com tots sabeu, aquest castell es troba a Transilvania, una regió romanesa situada en un altiplà pràcticament envoltat pels Càrpats. La capital tradicional de la regió es Cluj-Napoca, secundada per les viles històriques de Braşov i Sibiu. Tot plegat es troba prou a prop i, a més, avui en dia és possible volar a bon preu a Braşov i Cluj-Napoca. És per això que avui us proposem fer una ruta entre aquestes dues ciutats i descobrir els encants que amaga la Transilvania profunda. Anhelada destinació turística dels amants dels castells, els pobles medievals i la tradició rural.

Decidim per on decidim començar, toparem amb localitats que valen molt la pena. Cluj-Napoca, amb uns 300.000 habitants, és la tercera ciutat del país pel que fa a població. La varietat cultural de la ciutat, on hi conviuen sobretot romanesos, hongaresos i alemanys, la converteixen en un important motor econòmic. Pel que fa els atractius turístics, Cluj barreja edificis del gòtic, el barroc o el renaixement, entre d’altres estils. La catedral, el jardí botànic o l’Església de Sant Miquel són alguns dels indrets que no et pots perdre.

Braşov és una mica més petita, tot i que igual de bonica. No ens podem perdre les esglésies de Sant Nicolás i Negra. Tampoc la catedral, la zona centre ni, per descomptat, el Castell de Bran. I és que precisament a les afores d’aquesta localitat és on es troba casa de Dràcula, una de les aturades essencials de la nostra ruta.

Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio