Post tagged with ‘viatges i poker’

Consells per a viatjar

Amb cara de poker

Decidir el destí d'un viatge és com jugar una partida de cartes
By , on 20 de juliol de 2010

Viatges i poker, molt semblants

Després d’organitzar el viatge per a les meves vacances m’he adonat d’una cosa: pràcticament cap àmbit de la vida escapa a les negociacions. A casa, quan encara vius sota el regnat dels pares. A l’escola, quan creus que no pots donar un pas sense l’aprovació dels mestres. Al treball, quan balles un estira i arronsa amb el teu cap.
I sincerament, abans de endinsar-m’hi, jo pensava que no hauria de ser així quan triés un destí per escampar la boira a l’estiu. Però estava equivocat, i més si has de preparar un viatge amb dos o tres acompanyants. Llavors la cosa es complica, i poc a poc te n’adones que va agafant una flaira a partida de poker impressionant. Sí sí, de partida de poker.

És així. Quatre persones l’una davant de l’altra. Amb una beguda, una cigarreta i moltes cartes per mostrar. Un vol mar, l’altre muntanya. Un no vol creuar la frontera. L’altre prefereix volar per sobre de l’Atlàntic. A un el sedueix més la idea de llogar una bicicleta. L’altre no fa esport des que era adolescent i escull un cinc portes amb aire acondicionat.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio