Post tagged with ‘viatjar a rodas’

Illes i costa

L’illa de Rodes, la llar d’Hèlios

Una de les illes amb més història de Grècia
By , on 15 de agost de 2010

300 dies de sol a Rodes

La millor forma d’estudiar història sense haver d’anar a cap biblioteca ni empassar-se cap dels interessantíssims llibres de text que donen a les escoles és viatjar. Quan viatgem ens endinsem sense adonar-nos en la cultura, tradicions i llegendes del nostre destí; passem fulls i fulls d’història cada cop que fem un pas o visitem un museu. A més, viatjar no només inclou el viatge de cinc dies a la ciutat o poble que visitem, hi ha tot un treball anterior i posterior de preparació de l’aventura que pot resultar, fins i tot, més apassionant que el viatge en si.

És precisament en aquest punt, el de la preparació, en el que em trobo ara. El meu destí: l’illa grega de Rodes. Sempre havia volgut visitar Grècia, però se que en un sol viatge no seré capaç de veure tot el que aquest país posseeix; per això he decidit anar passa per passa i en lloc de plantejar-me un viatge de 10 dies en els que ho voldria incloure tot i al final no veuria bé res, ho faré per zones.

Investigant sobre Rodes he descobert que és un dels llocs del món que té més dies de sol a l’any, quasi 300. Un punt molt a favor ja que la probabilitat que una tempesta et compliqui les vacances és menor. A més, i parlant d’història, l’illa és molt rica en llegendes i mites. Un dels que més m’ha agradat és el que li dóna nom a l’illa.
Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio