Post tagged with ‘viatjar en cotxe’

viatges

Les 5 claus per fer un viatge per carretera amb seguretat durant l’estiu

Evita els accidents de trànsit
By , on 6 de juliol de 2015

carretera

La primera onada de l’operació sortida per a les vacances d’estiu tindrà lloc des del dia 1 de juliol fins a diumenge 5 de juliol, però també s’espera una gran afluència de trànsit els propers 31 de juliol a 2 d’agost, 14 a 16 d’agost i 28 i el 31 ja que s’hi concentraran la majoria de les sortides i retorns. Segons les previsions de la Direcció general de trànsit (DGT), els propers mesos d’estiu s’esperen un total de 81,5 milions desplaçaments.

En aquest context, tant la DGT com les associacions de conductors i de víctimes d’accidents recomanen “extremar la precaució” per evitar que el període de major flux de vehicles en les carreteres espanyoles suposi un augment del nombre de víctimes d’accidents de trànsit. Tot i els bons preus dels avions, aquestes dates venen marcades les operacions sortida o retorn en cotxe. Existeixen cinc factors de risc que podrien contribuir a elevar la sinistralitat en les carreteres espanyoles però que poden ser evitades si es segueixen aquestes pautes.

Marca’t una hora de sortida però no d’arribada

La primera de les claus per realitzar el trajecte amb cotxe fins al lloc de destinació en condicions de seguretat es escollir correctament l’hora de sortida, evitant marxar de casa a primera hora del matí i el migdia, a causa que són les hores de més aglomeració de vehicles. Però també cal insistir en no establir una hora d’arribada, perquè ens fa determinar la forma de conduir i la velocitat, a més de generar estrés i ansietat per complir amb l’horari previst. Continue reading »

Comments (0)
Actualitat del viatjer

Els aventatges de viatjar amb GPS

By , on 19 de octubre de 2006

GPSLa tecnologia punta s’endinsa cada cop més en les nostres vides, i cada cop són més els avanços de què disponsem quan ens anem de viatje. Així, el GPS pel nostre automòvil s’ha convertit en l’últim any en un dels complements més utilizats pels viatjers.

I és que el GPS t’ofereix la possibilitat de dirigir-te a qualsevol lloc d’Espanya i Europa carrer a carrer, reduïnt les opcions de pèrdua i afinant el teu destí al màxim. Entre les seves aventatges principals, el navegador permet establir la seva ruta atenent a diversos factors, com pot ser, per exemple, el tràfic o les obres, cosa que encara reduirà més la duració del trajecte i li oferirà comoditat.

Continue reading »

Comments (0)

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio