Escapa't!

‘Angkor: Aventura al regne perdut’, la nova aposta de PortAventura

L’atracció aquàtica serà de tipus ‘boat ride’
By , on 10 de febrer de 2014

port aventura

El parc d’atraccions PortAventura comptarà aquesta nova temporada 2014 amb una atracció original que s’anomenarà ‘Angkor: Aventura en el regne perdut’, la nova aposta del parc per aconseguir ser la millor destinació de vacances per a les famílies europees. La nova atracció obrirà les seves portes als visitants més valents el proper 11 d’abril, coincidint amb l’inici de la temporada 2014 de PortAventura.

La nova atracció s’ubicarà a la zona de Xina, molt proper a la muntanya russa Shambahala i portarà als visitants a protagonitzar una aventura passada per aigua. Inspirada en les frondoses i exòtiques selves d’Àsia, aquest nou projecte consisteix en una atracció aquàtica amb barques, que serà un referent europeu pel seu minuciós treball d’ambientació i pel seu llarg recorregut (uns 300 metres i 10 minuts de duració).

‘Angkor: Aventura al regne perdut’ s’ha construït inspirant-se en un lloc real: Angkor Wat, de Cambodja. L’anomenada ‘ciutat dels temples’ va ser declarada Patrimoni de la Humanitat al 1992 i, segons els experts. Fidel al minuciós treball d’ambientació que caracteritza al resort tarragoní, la nova atracció recrea de forma ambiciosa els temples i la selva de Cambodja, incloent-hi referències budistes i hinduistes. Segons els responsables del parc, aquesta atracció és una invitació “per a viure en família una experiència per a totes les edats, combinant aventura i diversió en un entorn refrescant”.

Els temples de ‘Angkor’ de PortAventura seran nous, però llegendes i misteris envolten aquest paratge rodejat de frondoses selves i perillosos manglars, l’escenari perfecte per iniciar el viatge. Els responsables de PortAventura han explicat que es veurà des de la riba poblats misteriosos i magnífics elefants de pedra; però que el perill més gran el constitueixen els animals: serps que sorgiran per sorpresa de l’aigua, tigres ocults a les coves, micos que habiten als temples seran alguns dels habitants de ‘Angkor’.
Els visitants embarcaran en unes balses equipades amb escopetes (d’aigua), que els permetran fer front als nombrosos perills que els assaltaran en la seva travessia per la frondosa selva. El descens per l’aigua els durà a zones plenes de sorpreses i reptes interactius. Ben armats, els aventurers que puguin a ‘Angkor’ dispararan a les dianes que aniran trobant durant el descens, però també podran disparar a altres barques rivals o als espectadors situats fora de l’atracció.

Una aposta per ampliar el mercat
La nova atracció s’inclou dins de l’estratègia de desenvolupament del resort familiar, que ha comptat amb més de 100 milions d’euros d’inversió en nous projectes des del 2009. Aquesta despesa s’ha dut a terme amb l’objectiu de convertir a PortAventura en la destinació líder per a vacances en família dins del seu àmbit. En concret, el desenvolupament i construcció de l’atracció ‘Angkor’ ha costat 10 milions d’euros.

L’atracció ocupa una superfície de 10.500 metres quadrats, un espai que equival gairebé a una àrea temàtica completa. El disseny de ‘Angkor’ ha estat obra d’un dels millors equips de fabricants d’atraccions, Mack Rides. La nova atracció disposarà de 14 barques amb capacitat per a 8 persones i una afluència de públic assumible de 726 persones per hora.

Imatge: naciodigital.cat

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “‘Angkor: Aventura al regne perdut’, la nova aposta de PortAventura”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio