Escapa't!

El parc d’atraccions Warner Madrid iniciarà la construcció d’un hotel

El parc és el tercer atractiu turístic de Madrid
By , on 17 de abril de 2015

El Parc Warner Madrid ha aconseguit convertir-se en els últims anys en una destinació turística destacada de la capital gràcies a les importants inversions realitzades en les seves instal•lacions. Així doncs, el parc podria ampliar-se en els propers anys amb la construcció d’un establiment hoteler i l’ampliació d’algunes de les seves zones més destacades com la Warner Beach, seguint el model de Port Aventura.

El director del parc temàtic, Enrique Fontecha, que va arribar al parc madrileny fa poc més d’un any després d’una dècada a Port Aventura a Barcelona, està convençut que Parc Warner Madrid és una gran destinació entre els parcs d’atraccions. Tanmateix, ha indicat que disposar d’aquest centre d’atraccions per a tota la família podria ajudar a la ciutat de Madrid a impulsar el sector turístic i generar més negoci per a benefici de tots.

Per això, els responsables del Parc Warner Madrid esperen aconseguir un major flux de visitants amb l’ampliació d’algunes de les zones amb més bona acollida i creant un establiment hoteler dins del terreny del parc. Aquestes futures millores sumades a les inversions en atraccions, espectables i zones de diversió per a tots els públics es convertirien en nous atractius turístics de pes per a atreure més visitants a Madrid.

Amb 1,5 milions de visitants la majoria de fora de la Comunitat és un atractiu turístic claríssim. No solament és un complement turístic a la ciutat de Madrid, sinó que molts amants dels parcs d’atraccions i del cinema trien el parc com a lloc de visita i després també dediquen altres dies del seu viatge a visitar la ciutat.

De fet, en un rànquing recent dels atractius turístics a visitar a Madrid el Parc Warner es troba en tercer lloc, per darrere de les dues grans pinacoteques d’Espanya com són el Reina Sofia i el Museu del Prado. Amb aquestes bones perspectives, la directiva del parc d’atraccions madrileny vol impulsar encara més el recinte i convertir-lo en un motiu de pes per atreure visitants a la capital.

Una nova temporada carregada de noves experiències

El Parc Warner Madrid portarà catorze temporades en funcionament, des de que obrís les portes el 5 d’abril de 2002, mantenint sempre l’objectiu de ser un parc temàtic que “creï experiències inoblidables de pel•lícula”. Seguint el lema, aquest estiu es tornarà a obrir la Warner Beach, una nova instal•lació única a Espanya que es va inaugurar el passat i que suposa “un complement perfecte per als visitants que desitgin passar diverses jornades en les instal•lacions amb ofertes diferents”.

El director del parc temàtic també destaca especialment les grans novetats que s’han desenvolupat aquest any sobretot en els espectacles, amb un nou muntatge en Boja Acadèmia de Policia, amb nous vehicles, especialistes, i escenes d’acció “encara més espectaculars”. A més a més, de cara a l’estiu s’estrenarà un nou espectacle de Batman a la plaça de l’Ajuntament de Gotham. A l’hora, es mantindrà el musical Scooby Doo i s’apostarà per la presència de ‘fotocalls’ per fer-se fotografies amb els personatges del parc.

Tanmateix, Warner Parc Madrid aposta per potenciar i cuidar la tematització el màxim possible; i és que tendes s’han ampliat amb noves línies de tèxtil i temàtiques noves, la restauració amb nous productes, i serveis de taula amb xous com els realitzats en Halloween i Nadal. “Tot això destinat al fet que el públic tingui una experiència inoblidable i de pel•lícula. Confiant a superar el milió i mitjà de visites i consolidant al parc com a destinació turística de primer nivell”, ha conclòs el directiu.

Imatge: Salva Pellicer Farreri

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “El parc d’atraccions Warner Madrid iniciarà la construcció d’un hotel”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio