Escapa't!

Es Furió, un hotel amb encant a la platja de Tamariu

Compta amb vuit habitacions decorades minuciosament i de forma diferent
By , on 26 de setembre de 2011

Estar una setmaneta a un hotel a peu de platja a l’agost, quan la temporada alta es troba en el seu màxim esplendor, pot sortir molt i molt car. Per això, hi ha moltes parelles i famílies que prefereixen posposar les seves vacances i gaudir del mateix entorn a un preu més assequible. Buscant hotels amb encants al web petitsgranshotelsdecatalunya, he trobat Es Furió, “un petit hotel de caràcter familiar”, com ells mateixos es defineixen. Es Furió només compta amb vuit habitacions, ¡però quines vuit habitacions!; cada una està decorada de forma diferent, cuidant els detalls i la posada en escena. A més, a cada habitació podràs trobar relíquies i petits tresors d’antiquari.

Un paisatge d'ensomni

La localització del lloc no pot esser més bonica i paradisíaca i és que es troba a escassos vint metres de la platja del Tamariu, a pocs quilòmetres de Palafrugell. És veritat que durant els mesos d’estiu es tracta d’una platja molt concorreguda, però si hi vas al setembre o octubre, podràs gaudir dels seus meravellosos paisatges quasi en solitari; per això, la tranquil•litat està assegurada. Allà, podràs practicar submarinisme i vela, però també golf, hípica i senderisme doncs els paisatges d’ensomni no és redueixen única i exclusivament al mar, sinó també al terra.

Es tracta d’un hotel pesquer pel que no és d’estranyar que la cuina marinera sigui la protagonista, “basada en els receptaris dels pescadors autòctons i amb productes del mercat”. Les tarifes per habitació depenen de la temporada en la que decidim anar-hi; així, l’època d’estiu es considerada temporada alta, la de Setmana Santa temporada mitja i la resta de l’any temporada baixa. Hi ha diferents tipus d’habitacions: Doble, Doble d’ús individual, Triple o Quàdruple; i els preus van des de els 52 euros una habitació doble d’ús individual en temporada baixa fins els 201 per una habitació quàdruple en temporada alta. Els preus inclouen esmorzar amb opció a afegir-hi mitja pensió o pensió completa per 21 i 41 euros respectivament. Si portes cotxe i vols una plaça de garatge l’hotel te’n podrà facilitar una per 15 euros al dia.

I per acabar, un poquet d’història i és que Es Furió es va convertir en hotel l’any 1934 i va patir la seva última reforma l’any 1993, des dels seus inicis i fins avui ha estat regentat per la família Suquet. Un hotel, en conclusió, mescla de tradició, detall i paisatges paradisíacs. Encara no t’has decidit?

Foto: Carnaval King 08 a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Es Furió, un hotel amb encant a la platja de Tamariu”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio