Escapa't!

‘Ferrari Land’ de Port Aventura obrirà les seves portes el 7 d’abril

Les celebracions més esbojarrades de fora d’Espanya
By , on 8 de març de 2017

ferrari

El nou parc temàtic de PortAventura ‘Ferrari Land’, dedicat en exclusiva al gegant del motor y a la seva aportació a la Fórmula1, obrirà les seves portes el proper 7 d’abril. En total, el nou espai comptarà amb 70.000 metres quadrats i un total d’onze atraccions de nova creació, entre les quals destaca l’accelerador vertical més alt i ràpid d’Europa de 112 metres d’altura i una acceleració de 0 a 180 km/h en 5 segons.

El Palau de Neptú a Madrid ha estat l’escenari escollit per presentar la nova zona del parc temàtic Port Aventura, comptant amb Edurne i el pilot de Ferrari Marc Gené com a mestres de cerimònies de l’acte. Segons ha explicat Gené, ‘Ferrari Land’ te per objectiu fer arribar “l’experiència Ferrari a tothom” , de tal forma que els visitants sentin el mateix que els pilots de Formula1 de la casa italiana i coneguin tot lo relacionat amb aquesta reconeguda firma.

Con Ferrari Land queremos transmitir la experiencia del mundo Ferrari a todo el mundo. Que la gente experimente lo que sienten los pilotos de Fórmula 1 y conozca todo lo relacionado con esta marca tan icónica.

Durant l’acte també es va descobrir el nom de la nova atracció estavella del parc temàtic: el ‘Red Force’. Segons va detallar Gené, es tracta de l’accelerador vertical més alt i ràpid d’Europa gràcies als seus 112 metres d’altura totalment vertical i una acceleració de 0 a 180 en 5 segons; més 880 metres de recorregut. Una experiència que ha descrit com a “molt semblant a la de la Fórmula 1”.

‘Ferrari Land’ es converteix així al tercer parc temàtic situat dins de PortAventura World Parks & Resort, amb més de 70.000 metres quadrats i una inversió de 100 milions d’euros, que servirà com a homenatge al geni italià i estarà destinat principalment a les famílies. No obstant això, els responsables del parc també esperen que els apassionats de la marca del Cavallino Rampante de totes les edats puguin gaudir d’una autèntica experiència Ferrari.

Els amants de la firma automobilística italiana podran gaudir d’un espai dedicat a Ferrari i la Fórmula 1 en un parc temàtic propi ben a prop de casa, una opció de 70.000 metres quadrats situada prop de Tarragona que podrà rivalitzar amb altres parcs temàtics de les mateixes característiques. A més, els apassionats de les emocions fortes podran pujar a algunes de les atraccions més espectaculars com l’accelerador vertical més ràpid d’Europa, simuladors de F1 semiprofessionals per a totes les edats i un gran circuit de carreres.

Atraccions innovadores 100% experiència Ferrari

El principal objectiu de la nova àrea temàtica de Port Aventura consisteix en que els seus visitants sentin les mateixes experiències que els conductors d’un Ferrari. Segons va explicar Gené, ‘Ferrari Land’ comptarà amb un total de vuit simuladors “semiprofesionals” (sis per a adults i dos per a nens). A més, els apassionats de la marca del Cavallino Rampante podran gaudir de les torres de rebot, una caiguda des de més de 55 metres d’altura en dues adreces de llançament diferents que simularà l’engranatge d’un pistó.

Tothom somia amb viure l’experiència de conduir un Ferrari i això és el que vol transmetre ‘Ferrari Land’, viure en primera persona l’emoció de competir en la màxima categoria de l’automobilisme.

Una altra de les atraccions estrella del nou parc temàtic de Port Aventura inclou un circuit de carreres per a totes les edats. Segons els seus responsables, adults i nens podran competir al llarg dels 570 metres que componen el gran circuit de carreres, així com divertir-se en una atracció infantil molt similar al tipus ‘fuet’. Per la seva banda, en el cor del parc se situa una zona -de 4.000 m2- batejada com ‘Ferrari Experience’, que farà les delícies dels aficionats a la Fórmula 1 amb un viatge pel patrimoni i la inspiració dels grans genis italians.

No obstant això, ‘Ferrari Land’ no solament estarà format per les atraccions amb la tecnologia més avançada fins avui, sinó que els seus visitants també podran visitar els edificis i mostres arquitectòniques més emblemàtics de ciutats italianes com Roma, Venècia o Milà. També disposaran d’altres serveis com a restaurants amb autèntic menjar italià, trattorias i gelateries; i la Ferrari Land Store, inspirada a la fàbrica real del fundador amb els productes i souvenirs més exclusius de la marca Ferrari.

Imatge: jingoba

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “‘Ferrari Land’ de Port Aventura obrirà les seves portes el 7 d’abril”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio