Escapa't!

La meitat dels espanyols tria fer una escapada de San Valentí dins de les fronteres

Madrid, Barcelona, Palma i Sevilla són les preferides
By , on 9 de febrer de 2015

Els espanyols prefereixen organitzar una escapada de Sant Valentí dins del territori, segons ha destacat un estudi de l’agència de viatges eDreams. Les ciutats capdavanteres en atreure a enamorats que busquen fer una escapada romàntica són Madrid i Barcelona, però en completen el rànquing altres ciutats com Sevilla i Palma de Mallorca; acaparant el 50% de les reserves.

Les dos ciutats que més enamorats acolliran aquest Sant Valentí seran Madrid i Barcelona, que es situen al capdavant de la classificació realitzada per l’agència de viatges. Sevilla i Palma de Mallorca es col•loquen en cinquena i sisena posició. Tot i les bones dades per al turisme nacional, les destinacions internacionals també tenen el seu públic d’enamorats. Ciutats com París i Roma es situen en la quarta i cinquena posició de les més demandades, mentre que la ciutat portuguesa de Lisboa, Amsterdam i Frankfurt tanquen la taula.

En la mateixa línea, Espanya també es una destinació amb molta empenta per als estrangers que volen gaudir dels dies més romàntics de l’any en un viatge amb la parella. Les xifres de eDreams mostren que sis de cada deu ciutats preferides per als estrangers per passar Sant Valentí són espanyoles; en concret, es tracta de Barcelona, Madrid, Palma de Mallorca i Sevilla però també de Gran Canària i Bilbao.

Així doncs, Espanya és la primera destinació triada per la majoria de turistes que han planejat o volen planejar una escapada romàntica amb la parella o fer un petit viatge amb la colla d’amics per San Valentí. Els següents països en atreure més viatgers són França, Itàlia, Alemanya, Portugal, Regne Unit, Bèlgica, Suïssa, Àustria i Hongria. Hi ha opcions per a tots els gustos i pressupostos, com les clàssiques París o Venècia, i d’altres més exòtiques com Ushuaua, Bali o Nova York.

Des del portal de viatges, recorden que una “escapada pot ser el millor regal per Sant Valentí”, ja que hi ha ofertes a un gra número de destinacions i aptes per a totes les butxaques. El director de desenvolupament de negoci del portal, Pablo de Porcioles, ha assegurat que al seu cercador les parelles i grups d’amics podran trobar “destinacions per a totes les butxaques” que ens permetran “gaudir d’un cap de setmana únic i sortir de la rutina”.

París, Je t’aime!: Guanya un viatge romàntic a París

Tanmateix, el portal eDreams ha llançat una campanya a Facebook anomenada ‘Paris Je t’aime!’ en col•laboració amb Air France i l’Oficina de Turisme de França on es sorteja un viatge a la ciutat de l’amor. El guanyador de la promoció podrà gaudir d’un viatge a París per a dues persones; en el que s’inclouen els vols, l’estància en un hotel i transport per la ciutat; a més, d’un sopar romàntic a bord d’un creuer pel Sena.

Per aconseguir el premi cal respondre abans del 13 de febrer a un test en Facebook que consta de cinc preguntes sobre l’amor i la relació ideal amb les quals els responsables de la iniciativa esperen esbrinar quin és el perfil més comú entre els espanyols: romàntic empedreït, parell llumí, negant l’amor, al•lèrgic al compromís o ‘hipster love’. A més d’esbrinar el seu perfil, els participants podran saber quina ciutat és la més adient per a celebrar el seu amor: París (romàntics empedreïts); Roma (parell llumí); Rio de Janeiro (negats en l’amor); Las Vegas (al•lèrgics al compromís) i Berlín (‘hipster love’).

Imatge: jonrawlinson

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “La meitat dels espanyols tria fer una escapada de San Valentí dins de les fronteres”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio