Escapa't!

Rutes en bici per Catalunya

S’acosta el bon temps i fer rutes en bici és entretingut i saludable
By , on 17 de maig de 2010

Prepara la teva ruta

Ara que ja s’acosta el bon temps i fer l’operació bikini és un clàssic d’aquesta època, és interessant començar a fer esport. Molts de nosaltres odiem anar al gimnàs. Un lloc on hi ha 200 màquines diferents i no sabem exactament per a què carai serveixen. Així que avui us proposo una opció diferent. Agafar la bici i plantejar-nos unes quantes rutes. No només seran bones per posar-nos en forma, també podrem fer turisme, visitant els municipis més propers.

Naturalment, els que visquin dins de grans ciutats ho tenen més complicat des del punt de vista de conèixer altres municipis. Però tot i així, és una manera interessant de gaudir del nostre temps lliure. La majoria de ciutats tenen el carril de bicicleta adaptat per als ciclistes. D’aquesta manera també podeu fer turisme i conèixer una mica millor els voltants de la zona on viviu.

El més important és triar una ruta interessant i tenir en compte que si no acostumeu a fer esport no us heu de proposar fer 50 kilòmetres el primer dia. El més important és que us marqueu metes de mica en mica i que gaudiu dels paratges per on passeu. Fer rutes en bici és una manera de fer turisme. El contacte amb la naturalesa és directe i tot i que al principi necessitareu fer parades, no us rendiu, un no neix après.

Heu de tenir en compte els itineraris que trieu. Intenteu fer una recerca per Internet, per exemple, o compreu-vos una guia de rutes per a fer amb bici. A partir d’aquí aneu triant les diferents opcions que us proposen i només cal que agafeu la bici i hi poseu moltes ganes. Alguns llocs a triar, pels que viuen a Barcelona, per exemple, són les rutes que es van fent a trams i així també s’aprofita per a fer turisme. I pels que siguin més atrevits i portin una mica de temps com a ciclistes, fer la ruta de l’Ebre segurament es converteixi en una experiència molt agradable.

Una cosa abans d’acabar, imprescindible que porteu tots els elements necessaris: un casc, roba d’esport, a poder ser unes malles o pantalons curts, sabatilles esportives, una motxilla amb un quit de primers auxilis que contingui alcohol, cotó, etc. , aigua i alguna cosa per a fer un most i recuperar les forces. Així que… ja només em queda desitjar-vos molta sort en la vostra primera ruta en bici i que gaudiu dels nostres paisatges catalans.

Foto: richardmasoner a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Rutes en bici per Catalunya”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio