Escapa't!

Salt en Paracaigudes, l’evasió més eficaç!

Un dels centres més reconeguts és el que es troba a Empuria Brava
By , on 30 de octubre de 2010

Compte amb l'aterratge!

Ja portem uns dos mesos de feina ininterrompuda des del final de l’estiu i de les vacances, una època que sembla ja molt llunyana. Immersos en la rutina diària, les obligacions i les responsabilitats ja és hora de fer una pausa, recuperar forces i esbargir-nos. Per alguns aquest break és tradueix en una curta estada a un balneari, per altres marxar a la casa del poble el cap de setmana i retrobar-se amb la natura… de fet idees per evadir-nos n’hi ha milers, però per els més aventurers us en vull proposar una de més divertida: el paracaigudisme.

Sí, sí..ho sé! De primeres sona com una bogeria, però passat l’ensurt inicial repenseu-ho; poder saltar des d’una avioneta a metres i metres d’altura, gaudint de la caiguda i retrobant-vos amb vosaltres mateixos, tot i que això també vulgui dir retrobar-vos amb les vostres pors! No és una forma fantàstica d’evasió? Segur que l’estona que passes gaudint de les vistes no ets capaç de pensar en una altra cosa, ni tan sols en els problemes de l’oficina. Animats? Doncs per aquells als que hagi convençut o que ja hagueren pensat en aquesta possibilitat amb anterioritat hi ha unes instal•lacions de paracaigudisme a Empuria Brava.

SkyDive EmpuriaBrava és des de 1985 un centre de paracaigudisme professional. Allà paracaigudistes de tot el món practiquen els seus salts i es preparen per les millors competicions. De fet, allà mateix s’han celebrat nombrosos tornejos como el Campionat d’Espanya, l’Open International Swoop o algun que altre rècord del món. Però el centre no només es limita a ser seu i destí de tants o tants professionals sinó que també compta amb una escola de paracaigudisme.

Durant tot l’any més de 8000 persones sense cap tipus de preparació poden fer realitat el seu somni i volar una estona pels aires. De fet, van ser ells qui van introduir el Salt en Tàndem, un tipus de salt en el que l’alumne va enganxat al monitor, essent el segon qui controla el paracaigudes i deixant que el nouvingut pugui gaudir de les vistes sense preocupar-se de res. Ja veieu doncs que ni tan sols us haureu de preocupar d’obrir el paracaigudes si no voleu. Una altra opció és la de fer el curs de paracaigudisme, en el que comencen tirant-te en tàndem i acabes fent el salt sol. El preu del salt en tàndem és d’uns 200 euros, depenent de l’època de l’any en la que hi vagis amb 25 euros de descompte si hi vas un dia laborable. El curs d’iniciació costa 450 euros.
T’animes? Si ja hi has anat explica’ns la teva experiència!
Foto: Álvaro Ibánez a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Salt en Paracaigudes, l’evasió més eficaç!”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio