Escapa't!

Un estiu pels parcs aquàtics de Catalunya

Els parcs aquàtics són un pla refrescant per passar la calor amb emocions fortes.
By , on 25 de juliol de 2013

Parc aquàtic

Quina calor que estem passant aquests dies. L’estiu ja és aquí per fer-nos recordar amb nostàlgia els moments d’estar al sofà amb la manta per passar tot el fred. Però ara, amb les temperatures tant altes, no hi ha manera de trobar-se bé enlloc, ni inclús dutxant-se amb aigua freda. Però també hi ha coses molt positives, com que és el moment del bon temps, època molt esperada pels més joves per poder anar a la platja o a la piscina per refrescar-se. L’estiu és el moment de les vacances, de descansar i buscar plans refrescants per desconnectar i no passar tanta calor. Un pla molt bo és el dels parcs aquàtics. A Catalunya, afortunadament, n’hi ha molts.

Els parcs aquàtics són espais on s’hi pot passar un dia ple de diversió i aigua. Allà hi ha unes piscines enormes, així com llocs on poder descansar i prendre el sol. Però la característica més important és que hi ha atraccions d’aigua, així com tobogan d’alçades enormes. Pels més joves, sol haver-hi descomptes amb el Carnet Jove o amb el carnet d’estudiant. Així doncs, no t’ho pensis dos cops i aquest estiu visita un parc aquàtic.

Començant per Barcelona, la capital, ens trobem amb Illa Fantasia, el parc aquàtic de Justo Molinero, director de Radio RM. Una de les atraccions més importants d’allà és el Laberint Pirata, on hi va caient aigua dels llocs més inesperats. També hi ha la piscina d’onades, que dóna la sensació d’estar al mar de debò. Un dels tobogans més grans és el Kamikaze, amb una caiguda molt sorprenent i emocionant. Sempre cal anar amb compte en llençar-se pel tobogan per no fer-se cops amb els costats i que poden provocar ferides i inflamacions. Al riu salvatge s’hi pot llençar amb un matalàs i fer curses amb el carril del costat.

A Lloret de Mar hi ha Waterworld, un dels parcs aquàtics més grans i importants de Catalunya. Els tobogans més espectaculars són els Kamikaces, amb caigudes enormes rapidíssimes. Però és un parc on també hi ha una zona molt important dedicada al relax, de manera que hi ha jacuzzis i un llac on descansar, com si fos un spa. El tobogan més bèstia és el Speed Furious, una caiguda lliure en vertical sense cap mena de protecció. Una experiència extrema única i molt divertida, s’ha de provar.

Però hi ha més parcs, com Aquopolis (La Pineda), Costa Caribe (a Port Aventura), Aqua Brava (Roses), Aquadiver (Platja d’Aro), Aqualeón (Albinyana), etc. L’únic que has de fer és agafar el banyador i la crema solar i prepara’t per viure una aventura aquàtica plena d’emocions i diversió.

Foto / Sarah_Ackerman

Comments and Trackbacks closed.

Comments of “Un estiu pels parcs aquàtics de Catalunya”

We have closed the comments.

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio