Escapa't!

Viatja a última hora al mundial de Brasil

Els viatges d’última hora surten més econòmics
By , on 11 de juny de 2014

El mundial de futbol pot ser un dels majors interessos per viatjar ara al Brasil, però la bellesa del país en si mateix ja pot ser prou motiu per creuar l’Atlàntic. No obstant això, la passió pel futbol ha fet encarir i complicar aconseguir un vol i un allotjament per un preu raonable, però no és una missió impossible visitar el país sud-americà si s’afegeix alguna escala en el vol o es reserven els seients i l’hotel en un mateix paquet.

El portal lastminute.com ha preparat unes recomanacions per aconseguir un viatge ‘low cost’ per a tots aquells aficionats al món del futbol o a les meravelles de Brasil que han esperat a última hora per planificar el seu viatge. Segons el portal d’ofertes, els viatgers poden trobar tarifes de 878 euros per a realitzar aquesta aventura pel continent Sud Americà, preus molt inferiors als que es poden trobar normalment.

Els principals trucs per aconseguir un viatge assequible es centren en reservar els vols. Una recomanació que permet estalviar bastant és reservar els bitllets a la 1 de la matinada a l’hora de trobar les millors ofertes, ja que és possible trobar aquells seients que s’han quedat sense confirmar a les 23:50 del dia anterior i surten de nou a la venda amb un preu mes reduït. A l’hora de planificar el vol, lasminute.com proposa afegir una escala, sobretot si es vol volar a Sao Paulo.

Per exemple, un vol directe de Madrid a aquesta ciutat brasilera amb sortida el 15 de juny i tornada el 22 de juny –coincidint amb la celebració del mundial de futbol– tindria un preu mitjà d’1.048 euros. En canvi, es pot estalviar fins a un 16,2% respecte als vols directes si es compren bitllets que facin una amb escala a Amsterdam, que costen en total prop de 878 euros. Tot i això, lastminute.com assegura que encara existeixen alguns vols directes disponibles “a bon preu”, com la connexió entre Madrid i Rio de Janeiro.

La contractació d’un paquet amb vol i hotel també resulta clau en l’estalvi ja que pot abaratir el preu final en un 30%, fins hi tot en grans esdeveniments a Brasil que acostumen a col•lapsar les ciutats com seria el cas del mundial del futbol o unes olimpíades. En aquests casos, es suggereix als aficionats que considerin la possibilitat de volar en classe ‘business’, ja que “algunes vegades la diferència de preu no és tan alta com es podria suposar, i l’experiència de vol és molt més còmoda”.

Un altre truc per aconseguir reduir la despesa en el viatge per assistir al mundial de futbol és ser flexible quant a les dates tant d’anada com de tornada. Disposar d’uns quants dies de marge per agafar les vacances permet trobar una oferta millor i estalviar en alguns casos fins a 400 euros. I, en el cas contrari, comprar a l’últim moment també permet trobar bons preus per als esdeveniments esportius, segons explica el conseller delegat de la companyia, Matthew Crummack.

Imatge: Beraldo Leal

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Viatja a última hora al mundial de Brasil”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio