Escapa't!

Viu una autèntica descàrrega d’adrenalina a Port Aventura

By , on 3 de octubre de 2012

Dragon Khan

És possible visitar la Mediterrànea, la Polynesia, la Xina, Mèxic i el Far West en tan sols un dia? Pensa bé en la resposta abans de contestar. I ara imagina que no tan sols es pot fer sinó que, a més, gaudint de divertides i emocionants atraccions.

A on? Està clar, a Port Aventura, el complexe d’oci situat a Vila-Seca, Tarragona, que des de que va obrir les seves portes l’any 1995 no ha parat de guanyar adeptes perquè, literalmente, enganxa. A Les seves 825,7 hectàrees de terreny, s’hi ubiquen un total de 41 atraccions, aptes, des de pels més petits, fins als més agosarats.

A més, les seves àrees temàtiques permeten als seus visitants introduir-se de ple en diferents cultures, incloent la seva gastronomía, ja que el parc també compta amb nombrosos restaurants en els quals gaudir de la gastronomía típica de la zona del parc on es troben. Però això no és tot. Els intrèpids visitants que escullin passar unes vacances Port Aventura serán partíceps de divertits espectacles tan variats com una exótica dansa polynesa, un rítimic can-can a un bar típic del llunya oest, i una obra teatral a un autèntic teatre maya, entre molts d’altres.

Però el més atraent, sens dubte, les seves atraccions…Qui no ha sentit a parlar de Furius Baco? Aquesta muntanya russa accelera de 0 a 135 kilòmetres per hora en, exactament, 3,5 segons. Impressionant! Com també ho és el Tutuki Splash, on diverses barques s’endintren en el cor de la selva traspassant gran baixades, un volcà i, en ocasions, mullant als qui s’atreveixen a pujar-hi. La que també et deixarà amb la boca oberta será l’Stampida, on cal escollir un dels dos trens que la formen per enfrentar-se a una carrera a gran velocitat.

I ara si, pels qui poden amb tot, el Dragon Khan, una llarguíssima muntanya russa amb vuit loopings i una velocitat que arriba als 110 kilòmetres per hora. Encara necessites emocions més fortes? Doncs cal probar amb l’Hurakan Condor, la única torre de caiguda multi-ride del món amb cent metres d’alçada. Uns metres que recorre en, atenció, tres segons a 115 kilòmetres per hora.

I pels més petits de casa, Sésamo Aventura, l’area temática dedicada als menuts i ambientada en la mítica serie Barrio Sésamo. En resum, una experiencia que ningú hauria de perdre’s, i menys tenint en compte les facilitats d’allotjament que Port Aventura posa a disposició dels seus visitants. Així doncs, a què estàs esperant?

Foto: Roller Coaster Philosophy

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Viu una autèntica descàrrega d’adrenalina a Port Aventura”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio