Especials

Camps de golf a Punta Cana, combina esport amb relax i platges

Gaudeix de camps impressionants a la vora del mar
By , on 22 de juny de 2012

Si podem pensar que els viatges Punta Cana són una bona excusa per fer uns dies d vacances i relax total, perquè no podem aprofitar-les per millorar el nostre swing? A la vora de les platges de Punta Cana, com Playa Bàvaro o Playa del Carmen, i moltes vegades dins dels mateixos resorts o molt a prop, existeix una gran oferta de camps de golf on practicar una mica o perfeccionar el nostre estil.

Punta Cana no és només sol i platja, també podem jugar a golf

N’hi ha camps i clubs de golf de tot tipus. El Cabeza de Toro Golf Club, per exemple, presenta només 9 forats, però el seu fort és que està pensat i el seu recorregut està dissenyat perquè els jugadors s’ho passin d’allò més bé, sense moltes preocupacions. A més, per la seva ubicació constantment tindrem unes vistes magnífiques d’enormes llacs i palmeres del Carib.

El Caribbean GolfClub estarà tancat fins el novembre per qüestions de manteniment, però un cop obert de nou podreu comprovar la qualitat dels seus 18 forats d’una dificultat que va variant. També en aquest camp les vistes són impressionants i, com l’anterior, per anar a jugar no ens hem de preocupar de res. Aquests dos camps, per exemple, estan vinculats al hotels de la cadena Catalonia de la República Dominicana, com ara el Catalonia Royal Bávaro o el Catalonia Punta Cana. Els mateixos hotels se n’encarreguen d’aconseguir el material necessari perquè puguem jugar sense problemes.

Un altre camp destacable és el Cocotal Golf & Country Club, que també es troba a la zona de Playa Bàvaro. El traçat d’aquest camp ha estat disssenyat per José “Pepe” Gancedo, resseguint la mateixa superfície natural de l’espai i traçat de manera que els jugadors poden ubicar-se fàcilment. Els arbres, els búnkers, etc. tot està estratègicament col·locat per a gaudir d’una experiència única. A més, la varietat de tees facilita el joc en funció del handicap de cadascú, de manera que tothom hi pot jugar.

De tota manera, per espectacularitat ens quedem amb el camp de golf del Puntacana Resort & Club. Aquest paradís pels amants del golf es troba a la vora del mar (de fet, els límits del camp són les aigües del Carib) i presenta 45 forats repartits en tres traçats: el Fazio’s Corales, La Cana i la Hacienda, els dos últims dissenyats per P.B. Dye i el darrer inaugurat el gener de 2012 (ha de formar part d’una comunitat de prop de 400 cases d’estiueig). Crida l’atenció sobretot el Fazio’s Corales, perquè es troba ubicat sobre una zona de penya-segats i esculls de coral. Tot un plaer pels sentits al temps que practiquem una mica d’esport al paradís.

Foto | Pedrito Guzman a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Camps de golf a Punta Cana, combina esport amb relax i platges”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio