Especials

Creuer per als més exigents

Es fa un recorregut molt interessant per gran ciutats de l'Europa del Nord com San Petersburg
By , on 31 de agost de 2011

No tenim sempre clares les grans possibilitats que ofereixen els creuers en tot inclòs i seria una llàstima no tenir-lo clar. Estem parlant de la possibilitat perfecte de fer un pagament inicial important, però gairebé oblidar-te ja de la cartera per a la resta del viatge. Tindràs el menjar a qualsevol moment del dia, la diversió dins del vaixell i les begudes que tinguis a bé gaudir. Serà, sense cap mena de dubte, el teu viatge perfecte, ja que a més podràs conèixer diferents ciutats que durant el trajecte desembarcarà.

La catedral de San Isaac és una referència de San Petersburg

Per fortuna, les diferents companyies de creuers coneixen l’interès creixent per aquest tipus de viatge, per la qual cosa tenim una variada oferta per poder escollir les opcions que més ens agraden. En el meu cas, dubto entre quin mar prefereixo navegar: si el mediterrani o el mar del Nord. Degut a que sóc d’origen mediterrani, finalment he escollit conèixer una part del món que no conec, el nord d’Europa.

En aquest cas, el creuer que més m’ha cridat l’atenció és el de les Capitals Bàltiques. Es tracta d’un viatge de 8 dies amb sortida des de la capital danesa, Copenhage, i es visitarà el port de Warnemünde, des d’on s’accedeix a Berlin; la capital de Suècia, Estocolm; la capital d’Estònia, Tallin; la capital finlandesa, Helsinki; i la segona ciutat russa per importància, San Petersburg.

Aquesta darrera ciutat és un destí que podria convertir-se perfectament en un viatge per si mateixa, ja que està repleta de llocs d’interès i amb una gran importància històrica i cultural. Durant més de dos segles va ser la capital del extingit Imperi rus, fins que la revolució va fer passar la capital a Moscou.  No és d’estranyar que la UNESCO va declarar el centre de la ciutat com a patrimoni de la humanitat. Els seus edificis són grans exemples d’arquitectura barroca i neoclàssica.

Podríem fer un llistat gairebé inacabable dels edificis que mereixen la pena visitar. Com per exemple, la famosa catedral de San Isaac, que és la més gran de les esglésies de la ciutat i destaca principalment per la seva cúpula daurada, efecte aconseguit gràcies a prop de 100 quilos d’or. Però és que el seu interior és d’allò més espectacular amb gairebé 400 escultures, pintures i mosaics. A més, s’ha de tenir en compte que al seu interior hi ha capacitat per a 14.000 persones. Altres catedrals interessants són la de San Pedro i la de San Petersburg, per nombrar només algunes més.

Fotografia: Avodrocc

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Creuer per als més exigents”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio