Especials

El Carib més a prop que mai

Les possibilitats de fer un creuer són múltiples però sempre amb una gran qualitat
By , on 25 de agost de 2011

Estava veient les diferents possibilitats pel que fa als creuers Royal Cruises i de veritat que són d’allò més interessants. Com el seu propi nom indica la majoria de les seves ofertes de creuers està al deliciós Mar Carib, encara que n’hi ha un bon grapat més de localitzacions com el Mediterrani Occidental, el Mediterrani Oriental, les Illes Canàries, el Nord d’Europa i el que navega tant pel Mediterrani com l’Atlàntic.

Espectacular imatge del port de Miami

Com que sóc dels afortunats que encara tenen dies de vacances i m’he reservat el gran viatge per aquestes dates, vull fer-lo com deu mana. Me’n vaig al Carib¡ I així m’he trobat un creuer en aquesta zona que no té la pots perdre: el Florida i Bahames. Es tracta d’un viatge de només 5 dies però que té un recorregut prou interessant amb sortida i arribada a Miami, i visitant les illes de les Bahames, a Nassau i Coco Bay, i Key West. Una forma perfecte per conèixer les delícies de les illes caribenyes però afegint-li una ciutat idíl·lica com és Miami.

Perquè des de fa molts anys, gràcies a la televisió o als cinemes, gairebé tothom té una idea exacte de les grans possibilitats turístiques que té aquesta important ciutat nord-americana on la platja és un personatge imprescindible a la vida dels ciutadans de Miami. Però n’hi ha molt més que visitar a aquesta localitat amb una gran presència de la comunitat llatina, principalment cubans, per la qual cosa el problema del idioma ja és molt menys important.

Una de les opcions més originals, tot i que ja és prou coneguda, és visitar el barri residencial de Coral Gables on es podrà admirar uns exemplars magnífics d’arquitectura civil i residencial com el Biltmore Hotel, o el Fairchild Tropical Garden i la seva màgica piscina veneciana. Seguint amb la ruta arquitectònica, seria imperdonable no visitar el Museu i els Jardins Vizcaya, que és un palau de tres pisos amb 34 sales decorades amb centenars de peces artístiques i de relíquies antigues, des de el segle XV al XIX. Tot va ser producte del somni fet realitat d’un home ric que volia tenir una mansió italiana del estil propi del Renaixement del segle XVI.

En tot cas, la joia turística per excel·lència és la qualitat i diversitat de les platges. La més conegudes de totes, principalment gràcies a la televisió, és South Beach, però no s’ha d’oblidar d’altres com Virginia Key, Platja Haulover o el Pac Estatal de Bill Baggs.

Fotografia: joiseyshowaa

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “El Carib més a prop que mai”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio