Especials

El més destacat i recomanat d’un viatge a Puerto Rico

Platges, activitats, cultura i un entorn natural privilegiat
By , on 24 de juny de 2012

Moltes vegades hem parlat de les paradisíaques platges de Puerto Rico, del seu entorn natural privilegiat, els hotels i tot l’ambient d’aquesta illa del Carib, però no hem donat molts consells pràctics de com poden ser els perfectes viatges Puerto Rico.

Impressionant imatge de "La Cordillera", que travessa Puerto Rico

Tot i ser una de les millors illes de l’arxipèlag del Carib, Puerto Rico no es caracteritza precisament per patir una gran afluència de turistes estrangers. Més aviat, el seu turisme és local i dels Estats Units (amb els que tenen una vinculació política). Malgrat això, si planegeu fer un viatge a Puerto Rico penseu molt bé les dates. Si bé les de l’estiu són les més donades a patir temporals (com les tempestes tropicals), també és cert que és el moment en que hi ha menys turistes i la nostra estada pot ser més relaxada. Entre els mesos de desembre i abril tot està més ple i més car, perquè és la temporada alta al Carib.

En quant a l’ambient a Puerto Rico, cal recordar que per aquesta illa han passat i encara hi conviuen moltes tradicions. Originàriament hi vivia la tribu dels “tainos”, més tard van arribar els espanyols i pel tema de l’esclavatge s’hi noten les arrels africanes. En l’actualitat, tota la societat de Puerto Rico es veu influenciada notablement per la cultura nord-americana.

La nostra estància a Puerto Rico pot ser molt agradable i si ens agrada la immersió cultural i social, només haurem d’anar amb compte amb la manera com condueixen i amb algunes curiositats, com el fet que ells denominen “platja” no només a la primera línea de mar amb la sorra blanca i les palmeres, sinó també als molls i als barris marítims.

Pels que busquen aquestes platges, cal recordar que les del nord i el nord-est, a la costa banyada per l’Atlàntic, les ones i els vents són molt propicis per a la pràctica del surf o el windsurf. En canvi, al sud les aigües són més tranquil·les i més cristal·lines, com correspon al Mar Carib, i és la millor localització per practicar submarinisme, snorkling, vela, kayac o esquí aquàtic.

A més a més de les platges, a Puerto Rico es pot gaudir d’un entorn natural impressionant, com el que conformen La Cordillera (una serra que travessa tota l’illa) i els boscos, com ara el del Yunque, el Bosque Estatal de pinones o els boscos nacionals de Carite i Guanica. La gran retenció d’aigua d’aquestes terres i la terra volcànica afavoreixen el desenvolupament d’una vegetació abundant.

Foto | d3b…* a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “El més destacat i recomanat d’un viatge a Puerto Rico”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio