Especials

Els creuers Pullmantur són un clàssic

Atenes, Dubrovnik i Venècia són tres de les ciutats que es visitarà al creuer
By , on 29 de agost de 2011

Ara que estem vivint una nova joventut als creuers, una etapa en la que gairebé tothom es planteja la possibilitat de passar les seves vacances en aquest tipus de viatge, és just fer una recapitulació mental de quins van ser els principals protagonistes d’aquest ressorgiment. I entre aquests, no podem oblidar els creuers Pullmantur, una de les companyies amb més tradició al nostre país i que durant els anys anteriors més força van realitzar per aconseguir l’estatus actual.

L'Acròpolis d'Atenes és una joia de la cultura universal

Avui Pullmantur manté una posició capdavantera entre les predileccions dels turistes del nostre país. I veient la seva oferta de creuers és del tot raonable. Entre les variades i interessants possibilitats, em quedo amb el creuer Rondo venecià. Són 8 dies de trajecte i amb sortida a Atenes, es visitarà Mykonos, Santorini, Katakolon, Corfú, Dubrovnik, Venècia i desembarcament a Ravenna. Un bon itinerari per descobrir algunes de les joies del Mediterrani Oriental, oi?

Si veiem el recorregut és fàcil trobar les tres ciutats més importants: Atenes, Dubrovnik i Venècia. Qualsevol de les tres podrien ser protagonistes úniques d’un gran viatge, però en aquest cas tenim la possibilitat de visitar totes tres. Pel que fa a la capital de Grècia és inevitable pensar en visitar el seu passat clàssic, veritable bressol de la nostra civilització occidental.

En aquest sentit, el centre de les visites hauria de ser el triangle conformat per la Plaça Omonia, la Plaça Síntagma i el barri de Plaka, situat justament sota l’Acròpolis. Però és aquest darrer punt on els turistes han de visitar i admirar l’art, la cultura i l’arquitectura de la Grècia clàssica com el Partenon, el temple d’Atenea o el Recteion, per nombrar només alguns de les joies de la història de l’art universal.

Per altra banda, tenim Dubrovnik, un lloc idíl·lic on es pot gaudir del centre històric, emmurallat i on sembla que el temps s’hagi quedat sense piles, però també és pot gaudir d’unes platges de somni sense tenir que lluitar contra l’aglomeració i tenir tranquil·litat en els teus banys mediterranis.

I què podríem dir de Venècia que és el lloc més únic del món. Els seus canals són una marca mundialment coneguda, però com a ciutat té molts més atractius com la meravellosa Plaça de San Marcos, la plaça més maca del món segons un home universal, Napoleó Bonaparte. Allà mateix es pot visitar dos edificis de primer ordre, el Palau Ducal i la Basílica de San Marcos.

Fotografia: amaianos

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Els creuers Pullmantur són un clàssic”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio