Especials

Fes volar les teves idees amb Spanair

La companyia aèria vol que siguis tu qui decideixi els avantatges del seu nou programa de socis
By , on 26 de novembre de 2010

Ser soci de qualsevol club o empresa hauria d’oferir-nos un reguitzell d’avantatges. I així sol ser, però ¿fins a quin punt el que ens donen s’adapta al que realment desitgem? Precisament això és el que s’han plantejat a Spanair. Suposem que cansats de pensar idees que potser no fan al client tan feliç com voldrien, han posat la decisió a les nostres mans. Dit d’una altra manera, ets tu qui decideixes quins seran els beneficis del nou SpanairStar, el programa de socis que substitueix al SpanairPlus. Ho pots veure en el video que t’oferim. Ells ho han anomenat co-crear, és a dir, treballar junts online empresa i clients per construir un programa que ofereixi els serveis en els que realment nosaltres, els passatgers freqüents, estem interessats.

Vols participar? Fer-ho és senzill i divertit, tal i com es desprèn del vídeo de presentació que us ensenyem en aquest mateix post. Només cal entrar a www.fesvolarlestevesidees.cat i fer els teus suggeriments per a millorar el que fins ara era el SpanairPlus. Ja només entrar, a la pàgina principal, podràs comprovar com la teva opinió compta des del primer minut. I és que, per començar el diàleg, hauràs de triar el que més t’agrada d’entre tres dissenys diferents de targetes.

Just en el moment que comencis la interacció ja estaràs participant en el procés de co-creació. Podràs comentar i votar, de tal manera que contribuiràs a configurar el ranking amb les propostes més valorades. A més, tal i com informa Núria Tarré, Directora Comercial de Spanair, “no es descartarà cap petició de les que arribin a la web, les respondrem totes i anirem informant de l’evolució de recolzaments que hi vagi havent”. Dit d’una altra manera, l’usuari rebrà avisos com està sent valorada la seva intervenció. Però el millor de tot plegat és que, si tens la sort que la teva proposta es converteixi en nou avantatge pels socis de SpanairStar, guanyaràs vols gratuïts!

Fes volar les teves idees

Spanair, a més, és una de les companyies més importants del nostre país pel que fa a vols regulars i xàrter. Opera des de 1986, i des de 2003 és membre de la prestigiosa xarxa Star Alliance, que cobreix més de 1.000 destinacions dels cinc continents. Amb Spanair, doncs, tot això és al teu abast. I és que tenim molt a prop de casa una de les grans. Ara podem formar-hi part d’una manera que mai abans havíem pogut, participant en la presa de decisions com si fóssim un alt càrrec de la companyia. I és que la co-creació és un de les principals apostes de l’empresa, tal i com ja es porta demostrant des de fa temps.

Fa 18 mesos els clients van decidir la imatge corporativa de l’empresa. També s’han rebut milers de comentaris i suggeriments que han influenciat en la definició de les noves rutes de la companyia, en el servei a bord i en l’oferta de les sales VIP. A tot això hem de sumar una gran presència a les xarxes socials, on respon a les inquietuds dels clients i que ha estat elogiada per àgil i útil, sobre tot en moments crítics com la crisi del volcà islandès.

Tot plegat té una sola intenció: que la comunicació entre clients i empresa sigui més fàcil i directa. Així ens ho explica també Tarré.  “Quan vam decidir que a la nostra marca s’incorporava el lema ‘La de Tots’, era perquè ens ho creiem, perquè Spanair és de tots els seus passatgers, dels seus treballadors i dels ciutadans que recolzen el projecte de la nova companyia de convertir l’aeroport de Barcelona en un HUB de vols intercontinentals“, afirma. I és que Spanair ha establert a l’Aeroport del Prat el centre d’operacions principal, recolzant el turisme i la mobilitat dels ciutadans de la capital catalana, de Catalunya i del conjunt dels Països Catalans. Una línia aèria, doncs, que creu en nosaltres i que dóna suport al nostre creixement econòmic.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Fes volar les teves idees amb Spanair”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio