Especials

Hotels de luxe a Punta Cana

Per si ens podem permetre un capritx
By , on 15 de maig de 2012

Provar de fer una classificació dels millors hotels d’una zona com la de Playa Bávaro a Punta Cana (República Dominicana) pot resultar molt complicat, sobretot perquè n’hi ha molts i perquè la seva qualitat és extraordinària. Malgrat això, si volem fer viatges Punta Cana de somni i no tenim problemes de pressupost, cal que tinguem en compte que el més recomanable és optar per un hotel de 5 estrelles amb tot inclòs.

Una de les piscines del Paradisus Palma Real Golf & Spa Resort

Dins d’aquesta categoria podem destacar tres hotels a la zona de Punta Cana: el Paradisus Palma Real Golf & Spa Resort de la cadena Melià, el Barceló Bávaro Palace Deluxe i l’Iberostar Bávaro, tots ells de cadenes d’origen espanyol.

El Paradisus Palma Real Golf & Spa Resort és un hotel que combina l’esperit caribeny de Punta Cana amb els majors luxes possibles. Els seus preus poden semblar prohibitius (entre 400 i 600 dólars la nit) peró podem constatar que les instal·lacions, els serveis, la gastronomia, l’entorn i tot en conjunt s’ho valen. Les habitacions estan envoltades per jardins i té al costat un camp de golf. Allotjar-se en aquest hotel pot ser el més semblant a passar una nit al paradís.

L’hotel Barceló Bávaro Palace Deluxe, per la seva banda, es troba a primera línia de Playa Bávaro, considerada per molts com una de les 10 millors platges del món. L’hotel té una platja particular de gairebé 2 quilòmetres de llarg i assegura la comoditat i el descans del seus hostes (disposa també d’una zona d’spa). L’oferta d’activitats d’aquest hotel és molt ample, des del golf al kayak, el windsurf o sortides en veler. El nivell de luxe del Bávaro Palace Deluxe no és tan alt com el del Paradisus, però algunes habitacions suites poden sortir per més de 430 dólars. Una habitació més senzilla i amb preu promocional pot estar entre els 190 i els 270 dólars la nit.

L’Iberostar Bávaro es troba al bell mig d’una zona de vegetació exuberant a la vora de la platja de sorra blanca finíssima i unes aigües d’intens color turquesa. És un lloc especial per fer unes vacances en parella o en família pel que fa a les ofertes d’oci que hi tenen. Es tracta d’un “tot inclòs” de 5 estrelles que compta amb zona d’spa, bon ambient i bon menjar, activitats d’esport i diversió, excursions i events a la platja. El preu d’una habitació estàndard en aquest hotel està al voltant dels 200 dólars.

Tot i que aquests hotels són de luxe, a l’hora de fer la seva reserva podrem comprovar com apliquen determinats descomptes, sobre tot si reserven les vacances per endavant  i si ho fem directament per internet.

Foto | ParadisusResorts a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Hotels de luxe a Punta Cana”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio