Especials

La Riviera Maya no és només Cancún

Descobreix Playa del Carmen
By , on 16 de abril de 2012

Certament, a la zona de la Riviera Maya, que compren part de la costa caribenya de Mèxic, hi molts indrets interessants, no només la famosa zona de Cancún. Per exemple, Playa del Carmen és un magnífic lloc per realitzar viatges Riviera Maya.

Playa del Carmen des del mar, espectacular

Aquesta població es troba un 60 kilòmetres al sud de Cancún i es triga prop d’una hora en arribar-hi des de l’aeroport. El que ofereix Playa del Carmen són, evidentment les platges caribenyes, però també excursions organitzades, gastronomia, compres, festa, magnífics hotels, etc. El turisme ha fet créixer aquesta ciutat, que va néixer com un poblat de pescadors. D’aquests inicis queda ben poca cosa, però un curiós far blanc amb la cúpula vermella ens recorda que la principal raó per establir-se a prop del mar és la pesca.

A tota la Riviera Maya hi ha platges paradisíaques, molts d’elles solitàries o salvatges. A Playa del Carmen l’aigua és també cristal·lina i la sorra es blanca i fina, però les seves platges són més urbanes. Potser als extrems de Playa del Carmen podem trobar zones més tranquil·les, però la platja principal és ideal per fer moltes activitats, com ara el windsurf, anar en motos d’aigua, bussejar, fer kayak, etc. Cal destacar que l’escull de coral es troba només a 100 metres de la costa. És recomanable, gairebé imprescindible, visitar-lo (ja sigui fent snorkel, submarinisme o en barques condicionades, amb el fons transparent) però cal recordar que no es pot tocar perquè està protegir i perquè seria un atemptat contra la natura.

Precisament, si volem gaudir de la natura, a Playa del Carmen podem passar-nos per “The Jungle Palace”, un espai dedicat als animals exòtics i a la naturalessa salvatge on es poden veure micos, galls d’indi, iguanes, etc. Al “Rancho Baaxal” o al “Bonanza Ranch” podem fer unes passejades a cavall per la selva i a prop de la platja, amb unes vistes espectacular, i viure així una gran experiència, la d’endinsar-nos en la natura sense tecnologia pel mig.

Una altra de les activitats que es poden realitzar o organitzar des de Playa del Carmen son les rutes guiades. En concret, les del “Río Secreto” ens portaran per un recorregut fascinant per un seguit de coves impressionants, tan per la seva amplitud, com per les aigües dels seus llacs o l’alçada de les seves bòvedes.

Apart de totes aquestes activitats relacionades amb la natura, a Playa del Carmen també trobarem centres de relax on practica el ioga a la platja, per exemple, o diferents spa on gaudir de l’aigua i relaxar-nos després de les excursions.

Foto | The Sean & Lauren Spectacular a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “La Riviera Maya no és només Cancún”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio