Especials

Les platges de Punta Cana

Sorra fina i blanca, aigua turquesa i cristal•lina
By , on 20 de abril de 2012

A l’est de la República Dominicana hi trobem un dels llocs més paradisíacs del Carib: Punta Cana. Aquesta àrea tan famosa per les seves platges i els seus complexos hotelers, és sense dubte un dels destins preferits per viatges de noces, vacances i, fins i tot casaments. Els viatges Punta Cana són una oportunitat per gaudir d’un paradís a la Terra.

Playa Bávaro, a la zona de Punta Cana, República Dominicana

El Mar Carib i l’Oceà Atlàntic banyen les costes de la República Dominicana, a la illa La Española que comparteix amb Haití (aquesta és una de les illes més grans, juntament amb Cuba, Puerto Rico i Jamaica) i amb tants kilòmetres de costa és normal que n’hi hagi moltes platges i molt espectaculars.

A Punta Cana hi ha un aeroport internacional des d’on arriben els turistes, però la majoria d’ells se’n van cap a platges i zones properes i deixen una mica de costat la mateixa platja de Punta Cana, molt menys massificada que les altres platges de la zona, que té uns dos kilòmetres de longitud.

Uns kilòmetres al nord s’hi troba Playa Bávaro, sense dubte una de les més famoses de tot el Carib. Les seves aigües color turquesa, cristal·lines i la sorra molt fina i de color blanc són algunes de les seves senyals d’identitat. L’aigua és tèbia i molt calmada en part per les barreres naturals dels esculls coral·lins que té a prop i que fan de trenca ones. Així doncs, ens trobem amb una platja on és molt recomanable practicar esports aquàtics, com ara submarinisme, snorkel o windsurfing. És molt comú veure gent fent esquí aquàtic i a grups de persones a sobre d’una banana gegant inflable passant-s’ho d’allò més bé saltant per les ones mentre són arrossegats per una llanxa a motor.

Playa Bávaro és un lloc especial per a relaxar-se i passar-s’ho bé, però no és l’única platja de Punta Cana. Playa Rincón, per exemple, està considerada com una de les 10 millors platges del Carib. Es caracteritza perquè no és del tot uniforme: està composta per diferents cales on la sorra no és del tot blanca, hi ha moltes palmeres i les aigües tenen diferents tons.

Per la seva banda, la platja de El Cortecito, que no és especialment destacable, té la peculiaritat que molts turistes la fan servir com punt d’accés a altres platges que es troben els complexos hotelers que s’estenen per tota la costa de Punta Cana.

Al sud de Punta Cana trobem el Parque Nacional del Este i davant de la seva costa la famosa Illa de Saona. Aquesta illa és un dels destins que no podem deixar de visitar i és una excursió molt recomanable si fem un viatge a la República Dominicana.

Foto | Space Ritual en Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Les platges de Punta Cana”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio