Especials

Les vacances a les illes

Gaudeix d'un clima primaveral tot l'any
By , on 21 de febrer de 2012

És el moment d’anar pensant en les properes vacances. Una de les millors opcions, ja sigui pel període d’estiu, per Setmana Santa o per algun pont, són els viatges illes. Des de casa tenim molt accessibles les illes dels arxipièlags, ja siguin les Canàries o les Balears, però també poden ser molt del nostre gust les Açores o Madeira. Qualsevol opció és vàlida per tal de passar uns dies de descans o per desconnectar de la vida quotidiana.

Impressionant paisatge agrest de Madeira

Les Illes Canàries ofereixen una bona temperatura tot l’any, sense excesiva calor a l’estiu ni fred a l’hivern. La gran oferta hotelera d’aquestes illes les han convertides en una de les destinacions preferides pels espanyols per gaudir de les seves vacances. Les seves espectaculars platges i els seus paisatges d’origen volcànic són alguns dels reclams turístics més importants. Pots trobar grans ofertes en aquests moments per passar una setmana de vacances inoblidables a Tenerife, el Hierro, Gran Canaria, Lanzarote, La Palma, Fuerteventura o La Gomera.

Les Illes Balears les tenim més a prop i també disposen d’una gran oferta turística, fonamentada en els seus més de 300 dies a l’any de sol. Les platges i, sobretot, les petites cales d’aigua cristal·lina són sense dubtes el seu punt fort. A Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera el turisme està orientat tant a les famílies com a parelles o gent que vulgui passar-ho bé. Per ser tan properes a la Península, és un dels destins que més turistes espanyols atrau, però també n’arriben d’anglesos i mols alemanys.

Les Açores són un arxipièlag format per nou illes que es troben a uns 1.500 Km. a l’oest de Portugal, país amb el que estan vinculades com una regió autònoma. La seva situació natural, enmig de l’Oceà Atlàntic, les converteix en un lloc ideal per veure dofins, balenes i una llarga llista d’animals aquàtics. A terra ferma, destaca la seva naturalesa per descobrir, amb espais gairebé verges, petits pobles, rutes, cales i platges per gaudir de la tranquil·litat.

La illa de Madeira, a mig camí entre la Península Ibèrica i les Illes Canàries, ofereix als seus visitants un entorn natural agrest, amb molts penya-segats i escarpats pics, combinat amb petites platges i un clima excepcional tot l’any. Els complexos hotelers abunden a Funchal, la capital, i a la propera illa de Porto Santo es pot gaudir d’un paisatge pràcticament lunar i extenses platges de sorra salvatges. El més característic de Madeira és el seu clima, l’extraordinària flora i els paisatges marins.

Foto | Sindre Reime a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Les vacances a les illes”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio