Especials

Propostes per al Pont

I tu, ja tens pensat què faràs?
By , on 5 de desembre de 2011
Ja sabeu què fareu aquest Pont Nadal?  Mireu que enguany ens ha quedat ideal per agafar tota una setmana de vacances i fer una escapadeta a aquell lloc que sempre havíem volgut visitar… Fa fred, direu, no sembla pas l’oratge més adequat per anar rodant món sinó més aviat per quedar-se a casa calentet, vora la llar escoltant històries o aprofitant per gaudir de la companyia de la família ara que vénen dates assenyalades. I sí, teniu raó, tot això està molt bé, però que ja tindreu prou temps per fer-ho durant tot el Nadal, que jo parlava del pont, del d’ara, el que potser avui els més espavilats ja han començat a aprofitar.
Nadal

Penseu a més que no és incompatible amb el tema familiar; o voleu dir que els vostres fills no es posarien la mar de contents si els diguéreu que demà vos en aneu  a esquiar? Ai, esquiar, quin record en forma de deu punts a la canyella la primera i única vegada que vaig anar a esquiar. Però d’això fa ja molt de temps, jo crec que ara tornaria a donar una altra oportunitat a això d’esquiar. Mira que sóc cafre, ja us he espantat! Doncs res, caldrà suggerir un pla alternatiu, per compensar.

Heu pensat potser d’anar a fer un creuer? Vaja, ja sé que és una data molt estranya per fer aquest tipus de viatges, que tot just vos he parlat d’anar a esquiar i ara vos suggerisc d’anar a fer un creuer. No, no sóc cap sonat, simplement pensava que potser sou dels que no els agrada gens la fredor de l’hivern i preferiu la calidesa subtropical del Carib, que una setmaneta per allà en aquestes dates ha de fer un goig impressionant. Com a mínim no em direu que no és original, un dia de desembre banyant-se a una platja caribenya i l’endemà vora l’estufa celebrant Nadal en família. Quin món aquest nostre!

Però bé, també pot ser que no sigueu gaire excèntrics, ni compteu amb un pressupost tan elevat, que amb la que està caient tampoc no estem per a massa festes. Au va, però una vegada a l’any alguna alegria ja ens pot portar anticipadament el Pare Noel o els Reis, dic jo. I potser no sou massa familiars o sou joves i allò que realment vos motiva és aprofitar per a visitar Europa amb quatre col·legues per quatre duros (tot de quatre en quatre).  Doncs mira, també és una altra opció, ja se sap, vol barat, hotel barat, amics impagables, carretera i manta.

Imatge| Andrew Eason

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Propostes per al Pont”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio