Especials

Reviu la Dolce Vita de la Roma dels anys 60

Pots recórrer la ciutat en Fiat 500 o vespa de l’època
By , on 30 de abril de 2012

La Roma dels anys 60 va quedar immortalitzada a moltes pel·lícules de Hollywood, com ara Vacaciones en Roma, i també a pel·lícules italianes d’aquella època. T’imagines poder recórrer la capital italiana com si et traslladessis a aquells anys de la dolce vita? Doncs estàs de sort, perquè hi ha viatges Roma que t’ofereixen això i molt més.

Les restes del Fòrum Romà

Tant pels que ja han estat moltes vegades a Roma com pels que és el primer cop que es plantegen viatjar-hi, heu de saber que es pot fer un tomb per la ciutat en un dels vehicles clàssics de la dolce vita, un Fiat 500 (semblant al Seat Mini espanyol) o una vespa, la moto que ha tingut tanta fama des de llavors. En concret, el que s’ofereix és una visita turística pels indrets més importants de la ciutat en un cotxe descapotable o bé a sobre d’una moto com la que van fer servir Gregory Peck i Audrey Hepburn a la mítica pel·lícula Vacaciones en Roma.

I quins indrets són els que no ens hem de perdre en una visita d’aquestes característiques? Principalment hem de recórrer els carrers del centre de Roma i, en particular, ens hem d’aturar sobre tot a la Piazza di Spagna. Aquest és un lloc especial on molts turistes fan una aturada obligada. Les seves escalinates són conegudes a tot el món, 135 esglaons que ens porten des de la Fontana della Barcaccia, a baix de tot, fins a l’esglèsia de Trinità dei Monti, a la part superior.

El fòrum romà és el primer lloc de Roma on es troben els protagonistes d’aquesta pel·lícula que podem rememorar en un viatget en Fiat 500 o en Vespa. Aquest és un lloc especial, ple de ruïnes de l’època antiga, quan Roma era un gran imperi, es troba connectat amb el Coliseu per la Via Sacra, un camí processional que era molt transitat en aquells moments.

Un altre dels llocs turístics que més criden l’atenció de Roma és el Castel Sant’Angelo. En els seus orígens va ser el Mausoleu on descansaven les restes de l’emperador Adrià i la seva família. Després va passar a ser una fortificació i ara és un reclam turístic de primer nivell que no podem deixar de visitar en un viatge a Roma. Des de davant del Castel Sant’Angelo comença el pont que té el mateix nom, cobert de marbre travertí, que creua el riu Tíber amb cinc grans arcades. Per sota aquest pont passen els protagonistes de la pel·lícula ballant a sobre una barqueta.

Foto | sirgini a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Reviu la Dolce Vita de la Roma dels anys 60”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio