Especials

Torremolinos t’apropa a la platja

Encara hi ha barris a la localitat que mantenen el seu pes tradicional pesquer
By , on 15 de agost de 2011

Ja estem encarant la finalització de l’estiu i per a molts es comença a notar els primers símptomes de la inevitable depressió post vacacional. Sí, pot ser els dies de vacances ja s’han exhaurit, però això no implica que no es pugui gaudir d’alguna escapada a la platja. I si parlem de platges, hem de mirar obligadament els hotels a Torremolinos, lloc d’excel·lència per a milers de turistes que saben de les meravelles de la costa d’aquesta població malaguenya.

La gran importància del turisme es reflexa als gran nombre d'apartaments

Les bondats climàtiques permet allargar una mica més el sempre deliciós bany a les platges andaluses. I així setembre no ha de ser un mes per treure la màniga llarga, sinó que la calor hi està pressent gairebé fins al final, per tant, s’ha de aprofitar que ja no tindrem aquesta possibilitat fins d’aquí un any. Massa temps, oi?  Serà una estada on la platja i la tranquil·litat hi seran pressents. Una gran forma de conèixer la localitat és passejar pels seus barris més tradicionals com el del Calvario, el Bajoncillo i la Carihuela, zones que tot i la gran petjada que el turisme ha deixat a la idiosincràsia de Torremolinos.

Només cal recórrer pels seus carrers per sentir que estem en un altre segle, el passat, quan la població vivia de la pesca i les cases eres baixes, blanques de cal i el terra de pedra. Durant la passejada a més es podrà visitar entre d’altres, l’església de Nostra senyora del Carme, i la Torre de Pimentel, veritables icones de la ciutat.

Però no es pot negar que la principal atracció de la població és la seva costa. Més de 7 kilòmetres de platges de primer ordre internacional i on destaquen les següents cales i platges: Playamar, el Saltillo o Montemar, totes són urbanes, amb la qual cosa es pot accedir des de el deliciós Passeig Marítim, veritable punt de trobada de tothom que visita la localitat. Gràcies a la seva localització i a la gran importància que el turisme té a la localitat, les platges disposen de tot tipus de serveis i comoditats.

Tot i així, no podem estar sempre a remull, oi? Doncs què millor que gaudir d’una mica de vegetació i naturalesa al Jardí Botànica Molino de Inca, on podrem observar una gran varietat de punts d’interès com més de 150 palmeres, 300 arbres i 400 arbustos de diferents espècies. Això s’explica degut a que en aquest punt és on naixien els manantials naturals de Torremolinos.

Fotografia: Pepe Martin

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Torremolinos t’apropa a la platja”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2018, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio