Especials

Viatja a Punta Cana a la tardor

Una de les millors maners de superar l’estrés post-vacacional
By , on 19 de setembre de 2012

On m’agradaria ser ara mateix? A Punta Cana, per descomptat. Després de l’estiu i unes suposades vacances ha arribat un mes de setembre molt dur, amb tornades a l’escola i la feina, però a la ment tinc, com molta altra gent, la sensació de que necessito fer alguna cosa més per superar aquest estrés post-vacacional. I ara, el que més em ve de gust, són viatges a Punta Cana.

Isla Saona

Isla Saona, un paradís a prop de Punta Cana

A aquest paradís del Mar Carib podria passar-m’hi hores i hores estirat en una hamaca a la platja, prenent “mojitos” o rom i gaudint de la brisa del mar. Podria aprofitar per fer nombroses excursions, sortir en barca, fer una mica de submarinisme, passar-m’ho bé amb l’animació del resort, viure l’ambient de nit, les festes i els espectacles dels hotels, conèixer la gent de Punta Cana i tots els seus racons paradisíacs.

Punta Cana és un dels millors destins turístics que es poden escollir avui en dia. Un viatge a aquesta perla del Carib deixa una empremta molt forta en qui el fa i resulta una experiència molt intensa si sabem organitzar-la bé.

Si bé cadascú és lliure de muntar-se el viatge com vulgui, hi ha una excursió que gairebé tothom fa i que és molt recomanable. Es tracta de la sortida a l’illa Saona. Aquesta paradisíaca illa és tot el que es pot esperar d’una illa del Carib, acompleix amb tots els tòpics que hem vist en pel·lícules i anuncis: solitària (fins que arribem els turistes), de sorra blanca finíssima, d’aigües cristal·lines, palmeres i molta diversió.

L’illa Saona és en si mateixa un parc natural amb molt poca població autòctona. Apart de les seves platges, hi destaquen dos accidents geogràfics interessants. D’una banda, les coves, com la de Cotubanamá, i d’altra banda l’anomenada “piscina natural”. Això no és una altra cosa que una àrea d’aigües poc profundes on es poden contemplar a simple vista moltes espècies marines, com ara les estrelles de mar i aus, com els flamencs. Diferents zones amb fons de coral faran també les delícies de molts submarinistes que s’apropen a aquesta illa per gaudir d’aquesta experiència única.

Però, tornant a Punta Cana, molta gent es pot preguntar si la tardor és el millor moment per anar-hi. El cert és que a finals de setembre i a l’octubre acostuma a ploure de tant en tant però aquestes pluges duren cinc minuts i després surt el sol amb molta més força. En aquestes dates trobareu molta calor i no tindreu cap problema per passar-vos el dia a les piscines, les platges o els jacuzzis dels hotels.

Foto | felicidade a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Viatja a Punta Cana a la tardor”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio