Especials

Viena sempre és un encert viatger

És una de les capitals més antigues d'Europa i això repercuteix en la qualitat del seu patrimoni artístic i cultural
By , on 11 de juliol de 2011

Què complicat és aconseguir hotels a Europa que siguin econòmics, confortables i que estiguin a prop del centre del lloc que visitem. Però tot i les dificultats no és una missió impossible. S’ha de tenir cura en la recerca, previsió en la reserva i deixar-se aconsellar per les opinions d’usuaris que ja hagin estat allotjats en les seves instal·lacions. Personalment he de reconèixer que si em posessin en una diatriba on escollir entre un bon hotel i un bon destí, no dubtaria en escollir la segona opció.

Una imatge típica del centre històric de Viena

És per això que em conformo amb uns mínims pel que fa a la habitació i als serveis de l’hotel, però si estudio molt bé la ciutat que visitar. És per això que vaig a Viena amb la seguretat que és un destí que em farà sentir-me més que satisfet. I és que del meu entorn, dos companys de feina m’han parlat més que bé de la capital d’Àustria. Principalment el fet que no estigui col·lapsada de turistes en els mesos de juliol i agost és un element que té molta força.

Tot i que n’hi ha molt més enllà que enamora. Com la sensació d’estar passejant en un conte de fades degut a la quantitat d’edificis senyorials i majestuosos que conformen el centre de la capital austríaca.  Tot i que és la ciutat més gran del país i el seu centre econòmic i polític, la seva extensió no és massa extensa ni poblada, ja que no arriba per molt als dos milions d’habitants. Tot i això pot presumir de ser una de les capitals més antigues del vell continent i això repercuteix en la qualitat del seu patrimoni artístic i cultural.

Pel que fa al aspecte cultural, irrenunciable visitar el barri dels Museus, molt a prop del Palau Imperial i que està conformat per un total de 10 recintes culturals de primer nivell internacional. Fins i tot podríem afirmar que tot el conjunt de 60.000 metres quadrats és una obra d’art. I es clar, no podríem oblidar de admirar la Catedral de san Sebastià que és per mèrits propis un dels símbols de la capital. Està localitzada al centre històric i pel que fa als estils és una barreja de romànic i barroc que es va finalitzar de construir al segle XV.  Però si es parla de cultura a Viena, de forma general tothom es posarien d’acord en senyalar com a imprescindible gaudir de l’Opera Estatal que està considerada com la millor companyia d’Òpera de tot el món.

Fotografia: Chapuisat

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Viena sempre és un encert viatger”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio