Festivals de música

Concerts a Salou i l’Escala

Pel cap de setmana del 29 i 30 de Maig
By , on 28 de maig de 2010

Música a Salou a més de la platja

Tal i com us vaig avançar la setmana passada, per tal de conèixer món és necessari inventar-se una excusa. De vegades es tracta de la gastronomia, com en el post de la Patagònia Argentina, d’altres, com ara, basem els nostres viatges en la música. Ja que a molts de nosaltres ens agrada poder anar a concerts també podem aprofitar l’ocasió per passar el dia a l’indret on tingui lloc i així conèixer millor la població. Aquesta setmana, igual que l’anterior us recomanaré alguns llocs on poder anar a escoltar bona música i on a més, podreu visitar el poble o ciutat on tenen lloc. Així que preparats, preneu nota, que començo.

Per tal de conèixer millor Salou, i així allunyar-nos una mica del tòpic de sol i platja, he pensat que el dissabte 29 de maig hi podríeu anar pensant en fer una visita turística i a més gaudir d’un espectacle de dansa flamenca conegut com Arte y fusión, de Carmen Farga.

A Salou podeu gaudir en primer lloc d’un poble típic de costa i a més fer una ruta cultural molt atractiva pels llocs i monuments més emblemàtics d’aquest municipi. Per exemple podeu visitar el moll, la font lluminosa, el monument a Jaume I, el Parc de la Cituat o l’església de Santa Maria del Mar. També podeu anar a Port Aventura en busca d’una mica d’emoció, tot i que recomano anar-hi un parell de dies, perquè no hi ha temps per a gaudir de totes les atraccions i espectacles. Un cop arribat el vespre podeu triar qualsevol restaurant a la vora del mar per després gaudir d’un espectacle flamenc.

Pel diumenge 30 de maig també us proposo un destí de costa, però aquest cop ens en anem cap a l’Escala, on tindrà lloc un cicle de Concerts clàssics l’Escala Empúries 2010. L’Escala és un municipi encisador on es barreja el verd de la vegetació autòctona amb la intensitat del blau del mar. Un lloc que sense cap mena de dubte inspirarà als més romàntics i bohemis i on podreu gaudir de la música clàssica amb un entorn meravellós. Així que ja sabeu, el diumenge, ben d’hora encamineu-vos cap a l’Escala, feu-hi una visita, proveu la seva cuina, pareu amb l’acollidora gent del municipi i no dubteu en quedar-vos al concert, segurament us enamorarà tot l’encant que desprèn aquest bell poble de costa.

Foto: albano a Picassa

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Concerts a Salou i l’Escala”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio