Festivals de música

Una de concert a Catalunya!

Pel cap de setmana del 22 i el 23 de maig
By , on 19 de maig de 2010

Recorre Catalunya acompanyant la música

Fent una intensa reflexió, he estat pensant en fer setmanalment un post especial sobre concerts a Catalunya, cosa que us permet recórrer també el territori amb un objectiu concret però coneixent món. Aquesta és la primera entrega i espero ser-vos útil en la vostra elecció pel cap de setmana. Una mai acaba de saber quina serà la vostra acollida davant d’una iniciativa d’aquest estil, però bé, amb la millor de les intencions us faré d’agenda musical. Com que una de les meves passions és la música intentaré ajustar-me als gustos de tothom i fer-vos de guia.

Així que, feta aquesta introducció, els concerts que he escollit pel cap de setmana del 22 al 23 de maig són els següents: Comencem pel 22 de maig i és que a la sala Crossroads de Terrassa, especialitzada en rock, blues i funk, entre moltes altres variants d’aquests estils, el dissabte hi tocarán The other Doors, un grup que no deixa de fer tributs al The Doors, la mítica banda de rock.

Amb una escenificació del més semblant a l’autèntic grup (són 4 components, sense baix) aconsegueixen reproduir el so més fidel, acompanyat d’una excel·lent tria de temes que ens farà tornar als anys 70. El mateix dissabte podeu fer una incursió a la sala Q-Tres a Barcelona. El cartell és força ampli, ja que tocaran Lee Vining, Ilsn i Freud quiere bailar, però us destacaré l’últim grup, ja que m’ha cridat l’atenció el nom de la banda.

Algú s’imagina a en Freud ballant? Jo encara no, però darrera del nom d’aquest grup s’amaga la història d’una banda que fa 5 anys que volta pel món de la música. La seva intenció és fer-nos ballar a totes parts i ho aconsegueixen gràcies als seus temes. Influenciats per molts estils, aconsegueixen un mix molt interessant que segurament no us deixarà indiferents. En quant a l’escenificació… us deixo que la gaudiu vosaltres mateixos. Temes amb molta força i gràcia, no us ho podeu perdre de cap de les maneres.

I pel 23 de maig… us recomano una mica de jazz. A la sala Apolo, com tots els mesos, hi apareix Barcelona Jazz Orquestra una autèntica delícia pels amants del jazz. Moments pel relax i la calma, en una de les millors sales de Barcelona. Jo si hi pogués anar… no m’ho pensaria dos cops.

I fins aquí l’agenda musical de Smallsquid, seguiré informant. I us recomano, sense cap mena de dubte ni pensar-ho dos cops, Freud quiere bailar, de veritat que acabo de fer un descobriment dels bons…

Foto: concert per Anirudh Koul a Flickr

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Una de concert a Catalunya!”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio