Actualitat del viatjer, Consells per a viatjar, General, Guies per a viatjar

Altair, viatges per Europa al teu abast

By , on 22 de juliol de 2008

El món dels viatges i el de la lectura han estat vinculats des de fa molt temps. Si llegir és un viatge a través de la imaginació i viatjar és com obrir les pàgines d’un llibre nou que ens portarà a una aventura inoblidable aleshores, qui s’atrexeix a negar que ambdós ens estan unint mitjançant una màgica connexió? La llibreria Altair és un dels llocs on aquesta amistat viatges-lectura es fa més especial que mai.

Sembla una llibreria però, en realitat, és molt més que això- Va nèixer a una ciutat molt linterària: Barcelona, allà per l’any 1979 el seu esperit cultural i vocació turística l’han portat a convetir-se en la major llibreria d’Europa especialitzada en viatges. La pervivència i l’èxit que han tingut durant tots aquests anys potser resideix en el seu caràcter multidisciplinar perquè, a més d’una llibreria és també un centre cultural on s’organitzen interessants activitats i un perfecte punt de trobada per a totes aquelles persones amb ànima viatgera.

[ad]

Si vas a aquest lloc bé a Madrid o a Barcelona o a través de la seva biblioteca virtual, trobaràs llibres de totes les tempatiques amb els quals posar-te en situació per al teu proper viatge, obtenir idees per als teus destins o, simplement, aclarir les teves inquietuds i enriquir-te coneixent altres zones del planeta. Podràs trobar llibres d’importació, guies de viatge, un dons documental de més de 60.000 referències per a preparar els teus viatges, cartografia de qualsevol lloc del món en diversos idiomes i així fins a una quantitat inimaginable de recursos útils.

Recorda aquest suggerent lloc i la frase que diu que el món és un llibre, i qui no viatja, llegeix només una pàgina. Fes una aturada en el camí i arriba a Altair, el lloc de trobada dels cors viatgers com el teu. Segur que la teva història té un final feliç.

Ara, la llibreria compta amb el seu propi bloc, altairblog.com

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Altair, viatges per Europa al teu abast”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio