Ciutats, Consells per a viatjar, General, Països

Bryant Park: un pulmó verd a Nova York

By , on 18 de agost de 2008

En aquests temps en els quals l’interès ecològic va en augment és interessant conèixer lloc que combinen el contacte amb la natura amb diversos atractius turístics. Per això, val la pena fer referència a un històric parc de Nova York on els visitants no només podran gaudir d’una pintoresca àrea verda sinó també podran patinar en una de les pistes de gel més grans de la ciutat, accedir a internet o tastar delícies americanes -que n’hi ha- en un restaurant.

El Bryant Park, tal i com es coneix, s’ubica al costat de la New York Public Library i és, d’acord a la informació proporcionada per la Guia de Nova York el “parc més gran del Midtown Manhattan”.

Antigament, aquest espai verd era conegut com a Rersevoir Square i allà, entre 1853 i 1854, va tenir lloc la primera Exposició Universal de Nova York. Dècades després, més precisament el 1884, el parc va ser designat amb el seu nom actual en honor al poeta i periodista William Cullen Bryant.

[ad]

Si encara no et resulten suficients aquests motius per a fer un volt per aquest parc, a través del Diari d’un neoyorquí podràs pendre consciència de les múltiples activitats que es desenvolupen en el Bryant Park. Per citar-ne algunes, t’explicarem que allà, amb l’arribada de l’estui i el bon temps, s’organitzen concerts, classes i jornades de lectura, es projecten pel·lícules i es porten a terme torneigs d’escacs.

Ara ja ho saps: si desitjes passar un dia entretingut a l’aire lliure i t’allotjes a la ciutat, el Bryant Park t’ofereix un complet pla d’activitats per a que puguis escollir aquelles que més s’adapten a les teves preferències.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Bryant Park: un pulmó verd a Nova York”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio