Escapa't!, General, viatges

Campaments d’estiu: una aventura inoblidable

By , on 20 de juliol de 2007

Campament d'estiu

A un nen li donaria ales, però deixaria que ell sol aprengués a volar. Si amb la proximitat de les vacances estivals estàs pensant si enviar al teu fill a un campament d’estiu o no potser aquesta frase de Gabriel Chavalier pot aclarir els teus dubtes.

Anar de campament és una de les activitats més sanes i enriquidores que pot dur a terme un nen. Cada any centenars d’associacions, col·legis i institucions organitzen a tot el món una varietat pràcticament il·limitada d’ells.

És lògic que t’assaltin els dubtes i pateixis una mica, en un principi, sobre cóm tractaran el teu fill. Per això la feina prèvia d’informació és importantísima. Localitza vàries destinacions possibles, truca o acudeix en persona i interessa’t per si compleixen els requisits bàsics.

Un bon campament ha de ser net, segur, gestionat per persones capacitades i amb una bona formació, contar amb activitats i excursions de qualitat, oferir informació sobre allotjament i trasllat, exigir un certificat mèdic del nen i estar amatent en tot moment a aclarir-te qualsevol dubte que tinguis al respecte.

Un cop aclarit tot això, pots respirar tranquil i permetre al teu fill que visqui plenament una experiència que li servirà per relaxar-se, fer amics, madurar i millorar el seu sentit de responsabilitat i les seves capacitats comunicatives.

En pàgines com aquesta podràs accedir a l’oferta dels campaments 2007 de tot el món i consultar les dades i activitats de cadascun d’ells.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Campaments d’estiu: una aventura inoblidable”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio