General

Comprant pels carrers de Nova York

By , on 29 de juny de 2008

Infinit. No hi ha una altra paraula que pugui definir millor el que sents en anar de compres per la Gran Poma de Nova York, tan inimaginablement plena de productes, tan gran que sembla que no té final. Després d’un passeig pels seus carres, ¿qui s’atreviria a negar que Nova York no és la meca de les compres? Discos, joies, roba, llibres, electrònica, objectes de col·leccionista o de segona mà, sabates i així fins a completar una llista interminable de productes a la teva disposició.

Més que un acte consumista, comprar aquí és tota una experiència pecular i única. Entrar i sortir de botigues sense parar, envoltat de persones de totes les cultures, no es fa sovint. Com a bona ciutat de contrastos, cada zona serà un món per descobrir, un canvi continu de registre: elegància, exotisme, aires bohemis…

No importa quins siguin els teus gustos ni en quin es trobi la teva butxava. La Gran Poma ofereix igualment gangues increïbles que objectes de luxe. No pensis que comprar a Nova York es redueix a la Cinquena Avinguda. Hi ha llocs per a tothom, com també passa amb l’oferta d’allojtaments. Si tens pensat viatjar en breu a Nova York, t’oferim algunes propostes més.

Si la música et torna boig, fes un passeig per Tower Records, i si a més ets un fan dels llibres i els còmics, gaudiràs com mai a Action Comics i Burlington Book Shop, on trobaràs fins i tot material descatalogat o de segona mà.

Per a capricis exquisits en forma de joies passa per la famosa Tyffani, i per a omplir el teu armari amb la moda més espectacular la millor opció són les botigues de Versace, Armani, Kenzo o Valentino. En canvi, si només vols veure alguna cosa curiosa, a Thing Big trobaràs objectes quotidians però de tamanys enormes. Si vols veure grans magatzems vés a Macy’s o a Bloomingdales. Són els més grans de la ciutat. Comprar a la capital del món és una experiència d’infinit plaer.

Comment | Trackbacks Closed.

Comments of “Comprant pels carrers de Nova York”

While there have been no comments.

Leave a comment

 

 

 


 

Sections

© Copyright 2019, Blogestudio. Red de blogs, SEO and Webs 2.0

Powered by WordPress

Creative Commons - Some Rights Reserved
 
Un proyecto realizado por Blogestudio